A Microsoft és a Warner egy igazán édes játékot hirdetett, amiben nem csak egy Xbox Series X-et, hanem egy teljesen ehető csokikontrollert lehet nyerni.

2023.11.13. – Úgy szeretlek, majd megeszlek! – szokták mondani a kannibálok, és mondhatják hamarosan az Xboxba szerelmesedett édesszájú játékosok. A Microsoft ugyanis összepacsizott egy hatalmasat a Warnerrel, hogy közösen promózzák egymás cuccait: előbbi nyilván az Xbox Series konzoljait szeretné reklámozni, míg utóbbi dugig telt mozitermeket remél a Charlie és a csokigyár előzményének, a Wonkának.

A két egymástól abszolút távol álló dolgot pedig sikerült különös stílusérzékkel összemosni: a redmondiak előrukkoltak egy tábla csokinak kinéző Xbox Series X-szel, ami legalább annyira adja magát, mint a 100%-ig ehető csokikontroller, amit a különc álmodozó csokigyáros Willy Wonka ikonikus aranycsomagolásába rejtettek. Persze a játékgép mellé raknak egy igazi irányítót is, ami szintén egyedi színösszeállítást, vöröses-bordós festést kapott, amit Wonka kabátja inspirált.

NODE! Ezeket nem lehet ám csak úgy megvenni, de nem ám! A Wonka-féle cuccokat néhány 18 éven felüli rajongó között fogják kisorsolni (pont, mint a filmben) november 13. és december 14. között. A játékban való részvételért pedig semmi mást nem kell tenni, mint felmenni az Xbox Twitter/X-oldalára, majd a promóció eredeti posztját újraosztani a #XboxWonkaSweepstakes címkével megjelölve. Ennyi.


A nyeremények között pedig nem csak a csokikontroller és az egyedi konzol, hanem

  • egy alap és egy egyedi Wonka Xbox kontroller,
  • egy egyedi Wonka-féle látványos Xbox-állvány,
  • 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate hozzáférés,
  • és egy hatalmas csokikészlet

is szerepel, szóval hatványozottan megéri részt venni benne. Fontos azonban, hogy mindezt egyetlen szerencsés nyerteshez fog kerülni, akivel a Microsoft ugyancsak a Twitteren, privát üzenetben fogja felvenni a kapcsolatot.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Takaríts, mert lehal a géped! – Így pucolhatod ki az Xbox Series X-et

×