A Youtube-ra került fel nemrég az a videó, amiben egy több mint 4 órás közvetítés során látható élesben az új Delta Force játék.

2024.03.14. – Nem is olyan rég mi is beszámoltunk róla, hogy a klasszikus Delta Force új formában visszatér, köszönhetően annak, hogy a kínai Tencent-hez tartozó TiMi Studio Group vállalta a feladatot. A tervek szerint egy olyan ingyenes lövöldözős játék készül, ami szeretne méltó kihívója lenni a jelenleg népszerű FPS-játékoknak, mint a Call of Duty vagy a Rainbow Six: Siege. Persze, hogy ezt sikerül-e elérni, az már egy másik kérdés, már csak azért is, mert most egyre többen próbálkoznak hasonlóval.

Korábban viszont a bejelentő előzeteseken kívül nem sokat láttunk a játékból, csupán olyan képeket, amik bár nagyon menők, nem sokat mutatnak meg a tényleges játékmenetből. A hónap elején viszont volt egy elég látványos közvetítés Kínában, ahol sokan kipróbálták a címet. Ez a közvetítés pedig most a Youtube-on is visszanézhető.

4 órányi játékmeneten a Delta Force: Hawk Ops.

Mivel mindez ugye Kínában zajlott, a videó és a játék is kínaiul van, így nyilván a legtöbben nem sokat fogtok érteni belőle. Mégis, két olyan játékmódot mutattak be, ami a megjelenéskor már elérhető lesz. Szóval azért így is látható, hogy nagyjából mire számíthatunk.

Játékmódok és célok

A Delta Force: Hawk Ops három játékmóddal érkezik megjelenéskor. Ezek a Hazard Operations, a Havoc Warfare és a Black Hawk Down. Az első játékmódban a játékosok egy 3 fős osztagban teljesíthetnek lehetetlen küldetéseket. Ez egy Tarkov/DMZ-szerű kimentős játékmódnak tűnik. A Havoc Warfare a játék „Battlefield&CoD” módja, amiben hatalmas csatákban kell részt venni szárazföldön, tengeren, levegőben. És igen, lesznek járművek, amiket irányíthatunk. Végül ott van a Black Hawk Down, ami a klasszikus Delta Force remaster verziója lesz, kampánnyal.

Egyértelmű, hogy az új Delta Force játék alkotói mindenkinek szeretnének játékélményt adni, aki valaha elővett egy Call of Duty-t, egy Battlefieldet, vagy bármilyen multiplayer lövöldözős játékot. A klasszikus játék rajongói bizonyára örülnek majd az eredeti kampány visszatérésének, a többieknek pedig lesz mit pörgetni, főleg hogy ingyenes lesz. A kérdés persze ilyenkor mindig az, hogy mennyire sikerül megtartani a játékosokat, ha esetleg nagy lesz az érdeklődés? Nemrég például úgy tűnt, hogy a The Finals végre nagy fenyegetést jelent a nagy FPS-ek számára, de láthatóan nem így lett. A játékosok kezdeti lelkesedése fogyatkozik. Vajon így jár majd a Delta Force is?

Ezt láttad már?

Létezik egy Dragon Ball-epizód, amit még egyetlen magyar sem látott

×