A Call of Duty: Warzone egyik legnagyobb előnye, hogy a játékosok teljesen személyre szabhatják a fegyvereket. A BP50 esetében sincs ez másképp.

2023.03.03. – A Warzone összes nagyobb frissítése hoz magával valamilyen meglepetést. Legyen szó akár szezonkezdő, akár Reloaded frissítésről, egy-két új fegyvert mindig feloldhatnak a játékosok. Ez a Season 2-ben sincs másképp. A frissítés a BP50 Assault Rifle-t és RAM-9 SMG-t adta a játékosok kezébe. A március 6-án élesedő Reloaded csomag pedig a SOA Subverterrel és egy karddal ajándékozhatja majd meg a Warzone és MW III rajongóit. A RAM-9 azóta is a toplisták élén jár, de a BP50-nek sincs oka szégyenkezni.

A BP50 bullpup kialakítású AR fegyver, mely 5.56 lőszerrel aprít a pályán. A bullpup olyan felépítésű fegyver, melyen a tár a hátsó pisztolymarkolat és az elsütőbillentyű mögött, a tusban helyezkedik el. A fejlesztők szerint remek tűzgyorsasággal rendelkezik, ahogy a pontossággal sincsenek nagy problémái. Ezeket a tulajdonságokat nem csak rövidebb távokon, de akár messzi célpontok esetén is hasznosíthatjuk. Nem véletlen, hogy már az első napokban is igyekeztek kiaknázni ezen képességeit. Úgy tűnik azonban, hogy közelharcokban is kiválóan megállja a helyét, talán jobban is, mint amire számítani lehetett.

A BP50 úgy darál, mint egy igazi Warzone SMG

FaZe Booya a szokásos szerepek helyett más célra fogta be a fegyvert a legutóbbi meccsek során. Elsődleges szereplő helyett Sniper Supportként szerette volna hasznosítani, ám ehhez remek közelharci képességekre is szükség van. Úgy tűnik, hogy a fegyver remekül megugrotta ezt a feladatot, ám nem titok, hogy ehhez a megfelelő kiegészítők kiválasztása elengedhetetlen volt. Ezek segítségével nem csak a sebzés és a kezelhetőség javult, de sokkal sebesebben lehet közlekedni a Warzone AR fegyverével. Az alábbi kiegészítőket ajánlja a tartalomgyártó a feladathoz:

  • Muzzle: ZEHMN35 Compensated Flash Hider
  • Underbarrel: DR-6 Handstop
  • Magazine: 45 Round Mag
  • Rear Grip: CCG-Tac Tape
  • Stock: Moat-40 Stock

Ezt láttad már?

Ezért videojátékozol hajnalokig akkor is, ha már hulla fáradt vagy

 

×