Ezúttal szombaton szállhatsz szembe egy profi World of Tanks játékossal az Unibet Beat the Pro Challenge streamben. Ha legyőzöd, nyereményt kapsz.

2024.03.02. – Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján tavaly feltűnt a Beat the Pro Challenge, ami 2024-ben is folytatódik. Ebben heti rendszerességgel jelentkező műsorban Te lehetsz a főszereplő, ha levered a műsor profi játékosát. A sorozatban már lehetett CristijAn és Jordanfaki ellen is harcolni, szóval volt már EA Sports FC 24, Fortnite és League of Legends is. Ezúttal Tankelit lesz a profi a kihívó.

Győzd le Tankelitet World of Tanks csatában és nyerj egy rakás in-game goldot.

 

Erről szól az Beat the Pro kihívás

A Beat the Pro Challenge remek lehetőséget ad arra, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, élőben bizonyíts a nézőknek. Villanthatsz és bemutathatod: ha összekapod magad, képes vagy versenyre kelni igazi Prokkal, akik talán a kedvenc streamereid is egyben. Légy részese a műsornak, amiben nem csak egy profi tartalomgyártóval játszhatsz, hanem még nyeremények is várnak.

Jelentkezz a harcra Tankelit ellen!

A Beat the Pro Challenge friss adása 2024. március 2-án, szombaton lesz és 18:00-tól 22:00-ig tart. Szóval bőven lesz lehetőséged bekerülni a műsorba. A kihívó a hazai World of Tanks sztár, Tankelit lesz. Mutasd meg, mit tudsz a Pro ellen és nyerj!

Ha legyőzöd, in-game gold lesz a jutalmad!

A mérkőzésekért a live stream közben, chaten tudsz bekopogni a !kihívom paranccsal. A rendszer automatikusan sorsolja ki a jelentkezők közül azokat, akik szembe kerülhetnek Tankelittel. Mindenki ugyanakkora eséllyel indul a sorsoláson, de elég egyszer is jelentkezned – nyugi, azzal már ott vagy a kalapban.

Találkozzunk a Beat the Pro Challenge adásában, az Unibet Magyarország Twitch csatornáján! Sok sikert!

Ez is érdekes:

9 IGAZI fotó, amiről az egész világ azt hitte, hogy kamu

×