A Warzone új Optic kiegészítővel bővült március első napjaira. Hamar a játékosok kedvence lett, egyre jobb párosítások születnek.

2024.03.02. – A Warzone és Modern Warfare III integráció óta egy új kategóriával is találkozhatnak a játékosok. Ezek pedig nem mások, mint az Aftermarket Partok. A jelenlegi felhozatalt éppen nemrégiben veséztük ki, igazán széles a lehetőségek tárháza. Az Aftermarket Partok egyes fegyverek karakterisztikáját változtatják meg, olyan módon, hogy akár teljesen új kategóriába is kerülhetnek így. Könnyen előfordulhat, hogy pisztolyra felszerelve gyakorlatilag egy mini SMG-t kapunk. Aztán persze az egzotikus, láncfűrészre vagy épp lángszóróra hajazó kiegészítőket sem érdemes kifelejteni, ám ezek nem minden esetben hasznosítható előnyök.

Március első hetének sztárja azonban egyértelműen a JAK Glassless Optic. Gyakorlatilag egy végletekig letisztult célzókáról beszélhetünk, mely sokakat a 2009-es Modern Warfare 2 Red Dotjára emlékeztet. Nem véletlen, hogy a megjelenést követő első órákban is sokan a kedvenc kiegészítőjükként hivatkoztak rá. A feloldása gyerekjáték, a negyedik heti küldetéseket kell teljesíteni. Ahogy azonban arra számítani lehetett, nem kell sokat várni azokra a loadoutokra sem, melyek már szintén ezt a tárgyat akarják hasznosítani.

Ez most a Warzone legjobb párosítása?

Több profi játékos és tartalomgyártó is próbálgatta az elmúlt időszakban az Opticot. Ezek közé tartozik Swagg is, aki az elmúlt 4 évben folyamatosan szállítja a jobbnál jobb loadout ajánlásokat. Nem is volt kérdés tehát, hogy a Warzone egyik legjobb fegyverét kell párosítani ezzel a kiegészítővel. A jelenlegi meta felhozatal kifejezetten színes, ám az kétségtelen, hogy az SVA 545 az egyik legjobb választásunk. A fegyver szinte lézerként viselkedik még a gyengébb játékosok kezében is, így kifejezetten kellemes játékélménnyel és eredményekkel kecsegtethet. Természetesen ezúttal sem maradunk konkrét attachment ajánlások nélkül, az alábbi kiegészítőket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Barrel: STV Precision Barrel
  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Magazine: 60 Round Mag

Ezt láttad már?

9 IGAZI fotó, amiről az egész világ azt hitte, hogy kamu

 

×