Kávéfőzőn is elfut az Epic következő ajándéka. A stílusos és nagyon izgalmas platformer sok órányi kikapcsolódást ígér, akár öt barátoddal együtt.

Gábor János

2024.03.01. – Szuperjó szórakozást, izgalmas ökörködést és lendületes csatákat tartogat neked és a barátaidnak az Epic Games egyik újonnan megjelenő játéka, amit rögtön ingyen zsákolhatsz majd be. A cím a 2017-es Astro Duel folytatása. Az első játék méltán érdemelte ki a közönség elégedett vigyorát: annak ellenére, hogy a Metacriticen nincs oda érte a nép, Steamen, Google-ön és az App Store-ban magas értékeléseket kapott.

Astro Duel II

Előre nincs okunk kételkedni abban, hogy a mókás shoot ’em up második részét fejlesztő Wild Rooster odatette magát egy újabb szórakoztató sci-fi kalandért. Ez egy újabb remek játéknak tűnik, ami alaposan elmossa a határvonalat a felülről lefelé haladó űrlövölde és a harci platformjátékok között. Akár versus, akár co-op, készülj fel arra, hogy egyszerre harcolsz űrhajókkal és gyalogszerrel! Csapj össze az ellenséggel pusztító arénákban, vagy dobj rájuk atomot, ha megteheted! Van single player, de multi is, amiben akár öt másik személlyel állhatsz össze aprítani a rátok támadó űrhajókat és szörnyeket.

 

Az első részt majdnem 10 euróért mérik a webáruházakban, de az Astro Duel II az Epic Gamesen ingyen kezdi a pályafutását – PC-re és Macre. Március 7-e 17 órától egy teljes héten át egy fityingedbe sem kerül, hogy beszerezd.

Addig meg itt van ez:

Atompörgős platformerre rabolhatsz rá egy hétig teljesen ingyen

×