A Valve mérnökei február utolsó napjára is tartogattak néhány meglepetést. Egyre több hasznos fejlesztést kap a Counter-Strike 2.

2024.02.29. – A Counter-Strike 2 fejlesztői február elején egy nagyobb frissítéssel jelentkeztek. Ekkor nem csak hibajavításokat, de új skineket és funkciókat is implementáltak a játékba. Februárban több kisebb frissítés is követte ezt, ám február 29-én hajnalban ismételten egy tartalmasabb javítás érkezett. Az már a patch notes megérkezése előtt, az 1.6 GB-os méretet megpillantva kiderülhetett, hogy nem csak egy-két bugot javít majd a csomag. Szerencsére a Valve munkatársai a frissítést követő percekben elérhetővé is tették a hivatalos blogbejegyzést, melynek köszönhetően világos képet kaphatunk a változásokról.

Nézzük is, hogy melyek voltak a legkiemelkedőbb Counter-Strike 2 javítások!

Jobb FPS értékekkel találkozhatnak a Counter-Strike 2 játékosok, de a spawn sem a régi már

  • Rengeteg, középkategóriás PC-vel rendelkező játékosnál MÉRHETŐEN javult az FPS szám, főleg a dropokat illetően

  • A Valve több szinten átalakított a játékosok spawn viselkedésén. Lecsatlakozás, majd visszacsatlakozás után nem változik az adott körre kiosztott spawn pozició. Ezen kívül pedig az egyes pályák spawn helyei is átalakultak, sokkal igazságosabb kezdéseket megteremtve ezzel.
  • Mostantól a csirkék nem lépnek interakcióba az eldobott fegyverekkel.
  • Mostantól a (direkt) alacsony FPS-en játszó játékosok nem tudnak magasabbat ugrani.
  • Javultak a füstök megjelenései is, de a teljesítményen is csiszoltak a fejlesztők.
  • Azok a játékosok, akik túl sokszor lettek öngyilkosak egy-egy meccsben, a frissítést követően már kompetitív tiltást is kapnak, nem csak a szerver kickeli őket.
  • Mostantól minden esetben rögzíti a szerver, ha fegyvercsere történt.

A fentieken kívül több kisebb frissítés is érkezett a játékhoz, ám ezek leginkább a motorháztető alatt történtek. Továbbra is öröm látni, hogy a fejlesztők folyamatosan formálják, javítják a Counter-Strike 2-t, ám a sikerhez vezető út még továbbra is nagyon hosszú.

Ezt láttad már?

Előbb érkezhetnek, mint azt gondoltuk: ezt tudni most a DDR6 memóriákról

×