Most egy egészen remek birodalomépítős stratégiai játékra csaphatunk le egyetlen forint elköltése nélkül, teljesen ingyen.


Bódi Dániel

2024.02.29. – Ha te is imádod és máig visszasírod a – minden idők egyik, ha nem A legjobb játékát, a – Heroes of Might & Magic III-at, akkor a GoG legújabb ajándékára mindenképp vess legalább egy, de inkább két pillantást. No nem azért, mert a Nomads of Driftland: The Forgotten Passage egy szolgai klónja volna a klasszikus körökre osztott stratégiának, hanem mert potenciálisan ugyanannak a játékosközönségnek készült.

A Nomads of Driftland egy alapvetően teljesen ingyenesen játszható stratégia, ami a Heroes receptjét (is) ötvözi a birodalomépítős RTS-sel. A játékban egységeket menedzselünk, harcolunk, területeket foglalunk, nyersanyaggal gazdálkodunk, felfedezzük a térképet és építgetünk rajta annak reményében, hogy a végén a miénk lesz a legerősebb birodalom. A The Forgotten Passage az alapjáték kiegészítője, amit először egy ingyenes letölthető tartalomnak terveztek, de végül egy önálló alkotássá nőtte ki magát. Bár az alapok ugyanazok, a kiegészítőt egy kicsit máshogy, talán egyszerűbben játszhatjuk, ezért egy remek belépőként szolgálhat az alapjátékhoz.

A Nomads of Driftland: The Forgotten Passage általában nem egy drága mulatság, most azonban egy hétig ezt is megspórolja nekünk a GoG: február 29-től egészen március 7-ig mindenki teljesen ingyen a játéktárához adhatja ez a különleges programot. Ezután pedig mindenképp érdemes fejest ugrani az alapjátékba is, amit free to play modellje révén egyetlen forint elköltése nélkül tehetünk meg.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezzel a 15 kult-klasszikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×