Baromi jó címeket vágnak hozzá már a PS Plus Essential szintű előfizetőkhöz is. Lesz benzingőz, küzdősport, para szomszéd és Destiny 2 bővítmény is.

Gábor János

2024.02.29. – A belépő szintű PlayStation Plus Essential előfizetéssel is nagyon jól jársz márciusban, mert tényleg izgalmas csomagot dobott össze neked a Sony. Most a Foamstars (PS5, PS4), a Rollerdrome 2 (PS5, PS4) és Steelrising (PS5) igényelhető további díjaktól mentesen a tagok számára, de csak március 4-ig. A rá következő napon viszont már ezeket a címeket csaphatod hozzá a könyvtárhoz:

EA Sports F1 23 (PS5, PS4)

Sifu (PS5, PS4)

Hello Neighbor 2 (PS5, PS4)

Destiny 2: The Witch Queen (PS4, PS5)

A PS Plus szolgáltatás drágább Extra és Premium szintjei ezeken az ideiglenesen elérhető játékokon kívül lehetővé teszik az előfizetőknek a játékkatalógushoz való hozzáférést is, ami legfeljebb 400 letölthető PS4 és PS5 játékot, valamint Ubisoft+ Classics-hoz való hozzáférést tartalmaz. A PS Plus Premium előfizetőknek fenntartott funkciók közé tartoznak még a trial lehetőségek, a felhő streaming és a Classics Catalogue-hoz való hozzáférés, amiben százával találhatók eredeti PlayStation, PS2, PS3 és PSP platformokról származó klasszikusok.

És ha mindenféle megkötés nélkül szeretnél ingyen játszani, még itt vannak ezek is:

Ezzel a 15 kult-klasszikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×