Óriási, gépfegyverekkel és rakétavetőkkel felszerelt robotokat irányítahtsz hamarosan a Helldivers 2-ben – hitelesnek tűnő videó árulkodik róla.

Gábor János

2024.02.29. – SPOILERVESZÉLY – figyelmeztetlek most én is, ahogy azt a Redditre felkerült videó tulajdonosa teszi, mielőtt rákoppintanál a videóra, amin egy az egyben látható a Helldivers 2-be a közeljövőben jó eséllyel érkező egyik mecha. A látványos mecha akkora aratást végez a harcmezőn, amekkorára semmilyen most elérhető loadouttal nem vagy képes, szóval ha tényleg hozzáférhetővé válnak (a videó elég hitelesnek tűnik), akkor biztosan tovább fokozzák majd az Arrowhead játékának népszerűségét.

Forrás: Arrowhead

A nemrég éppen 15 éves fennállását ünneplő stúdió eddigi legnagyobb sikere lehet a Helldivers 2, ami iránt akkora volt az érdeklődés, hogy az nem sokkal a február 8-i széleskörű rajt után szerverproblémákat és más meghibásodásokat okozott. A felfokozott figyelem elég bátorítás az Arrowheadnek arra, hogy további fejlesztéseken törje a fejét. Ezek egyike most már szinte biztosan a harci robotok megjelenése lesz, amire valamennyire lehetett számítani az első játék után. Ennek ellenére kellemes meglepetés volt, amikor egy korább trailerben fellibbentették a fátylat az egyik egy mecháról.

Ne koppints a lenti videóra, ha nem akarod előre tudni, mire képesek az új mechák!

A gépszörnyetegek érkezését technikailag bizonyító videót (vagy NAGYON ügyes átverésről van szó) a fozzye18 tette közzé a Redditen. A rövid felvételen egyébként nem csak egy mecha van, hanem kettő (a másik néhány pillanatra látható csak a háttérben). Nem csak ez utal arra, hogy egyszerre több típussal lephet meg minket az Arrowhead, hanem VegetableWater4099 szemfüles megfigyelése is: a redditező szerint a Helldivers 2 trailerében látható mecha az EXO 44 volt, de a kiszivárgott videó előterében lévő robot egy EXO 48. Fozzye18 erre megerősítette, hogy a mechát viselő játékostól úgy tudja, valóban több modellre lehet majd számítani. Az értesüléseket a rendkívül hitelesnek látszó videó ellenére még nem lehet készpénznek venni – azzal ki kell várni az Arrowhead közleményét. Ha van valami, persze szólunk!

Mechs… enjoy
byu/fozzye18 inHelldivers

Addig nézz igazi kamukat, amiket simán bevett mindenki:

11 teljesen kamu fotó, amit valódinak hitt a világ

×