PvP 25 játékossal, testreszabási lehetőségekkel, XP Boosttal, prémium tartalmakkal, visszatérő Audival – így robbant be a Volume 6 a Need for Speedben.

Gábor János

2024.02.28. – Elérhetővé vált különböző platformokon a Need for Speed Unbound – Vol.6, aminek legfontosabb eleme a PvP mód, amihez a játékosok közvetlenül a multiplayer garázsból férhetnek hozzá, hogy aztán egyenesen nekiugorjanak a versenynek. Összesen 25 új PvP lesz elérhető, a PvP módban és Free Roamban is.

A versenyzőket ráadásul minden héten várja valamilyen újdonság, a Weekly Playlisten.

A Vol.6-ben visszatér az Audi, a márkán belül is az elegáns és erős RS 6 Avant (2020). Vele érkezik a teljesen testreszabható R8 Coupé (2019), illetve az S5 Sportback (2017) modell – mindkettő esetében egyedi karosszéria készletek és fóliázások, valamint különleges kezelései módok, hangok állnak rendelkezésre. A rangsorolás (Rank System) szólóban és multiplayerben egyaránt működik, miközben minden újonnan elhódított rangért kinyithatsz különböző matricákat és bannereket.

A Need for Speed új kiegészítője tele lesz testreszabási lehetőségekkel: kapsz 45 elérhető tiert, köztük az Audi R8 Coupé és S5 Sportback karosszéria készleteivel. Szintén nyithatóvá válnak XP Boost-ok, amelyek felgyorsítják a játékosok előre haladását a Rank System és a Speed Pass állomásain. Van egy Premium Speed Pass is, ami új és egyedülálló hozzáférés a játék élő szolgáltatásának különleges tartalmaihoz. Elérhetővé válik az új Audi RS 6 Avant – a hozzá tartozó karosszéria készletekkel és három ritka, egyedi változattal. A játékosok multiplayerben gyakorlatilag határtalanul sok kozmetikai elemet, illetve új VFX és SFX lehetőségeket kapnak. Hab a tortán az „NFS Legends” kontent, amiben bemutatkozik a Darius’ Custom Audi R8 Coupé ’19 és a Ferrari Testarossa Coupé (1984), amivel a The Need for Speed klasszikus Ferrárija előtt tisztelegnek.

A Need for Speed Unbound – Vol.6 csomag elérhető PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re, de EA Play előfizetéssel is hozzáférsz.

Közben, ha könnyedebb versenyekre vágynál:

7 atomjó versenyjáték, ami legalább akkora buli, mint a Mario Kart

×