Hackerek kiszivárogtatták az internetre a The Sims 5 megjelenés előtti változatát, így a rajongók megtudhatják, mire számíthatnak a következő részben.

2024.02.27. – Megmondom őszintén, magam is nagyon várom a The Sims 5 megjelenését, annak ellenére, hogy egyik korábbi résszel sem játszottam soha, és nem is szeretnék. A helyzet viszont az, hogy mivel a párom szeret Sims-ezni, így nekem is vannak olyan estéim, amikor tolhatok valami más játékot. Szóval a Simsnek igenis fontos szerepe van a világon. Úgy tűnik, hogy ezt a hackerek is így gondolják, úgyhogy a játék következő részének korai, megjelenés előtti verzióját megszerezték és feltöltötték az internetre.

A Maxis és az EA hosszú ideje futó sorozatának legutóbbi darabja 2014-ben jelent meg, és bár az évek során rengeteg bővítést és frissítést kapott, sok rajongó szerint a franchise-nak már régóta esedékes egy folytatás. Bár a The Sims franchise következő része jelenleg is készül, egy ideje már nem lehetett hallani róla. Még 2022-ben derült ki, hogy a The Sims 5 a Project Rene kódnevet kapta. Azóta azonban jóval kevesebb hivatalos információ érkezett a Maxis és az EA részéről. Most egy új szivárgásnak köszönhetően úgy tűnik, hogy azok a játékosok, akik úgy döntenek, hogy keresgélnek, nem csak információfoszlányokat kaphatnak a készülő címről.

Kiszivárgott egy Sims 5 korai verzió, ami játszható

Ahogy arról a GameRant is beszámolt nemrég, hackereknek valahogy sikerült megszereznie a játék egyik PC-s és Androidos buildjét, amit hamar közzé is tettek a neten. Bár nem lehet tudni, hogy a fájlok hol találhatók meg, a téma gyorsan terjedni kezdett a Redditen. Több poszt is igazolta, hogy a játék fájljait bizony meg lehet szerezni, amit számos hírportál és rajongói oldal is megerősített. Elég durva!

The Sims 5 PC and Android build leaked. PC build has Denuvo DRM
byu/Gtorrnet inGamingLeaksAndRumours

 

A szivárgásból egyébként többet között az derült ki, hogy a Denuvo DRM bizony ott lesz a játék mellett, valamint hogy a Maxis a Frostbite-ról az Unreal Engine-re váltott. A játék PC-s és Androidos verziója arra utal, hogy mindkettő elég előrehaladott fejlesztési szakaszban van. Korábban a Maxis elárulta, hogy a PC-s és Android verziók között működni fog a crossplay. Úgy tűnik, hogy sem a Maxis, sem az EA nem reagált egyelőre a szivárgásra, és nem világos, hogy pontosan mennyire friss vagy teljes ez a megjelenés előtti build. Azok, akik megszerezték és kipróbálták valószínűleg hamarosan ontják majd belőle a képeket és a videókat. Ez azonban sosem mutatja meg, hogy milyen lesz a játék végleges verziója.

Ezt láttad?

Ütős filmek és sorozatok jönnek márciusban a Netflixre

×