A Call of Duty szerverei február 23-án bemondták az unalmast. Sok esetben a játékosok profilját sem töltötte be a játék, hatalmas káosz uralkodott.

2024.02.27. – A Call of Duty játékosok az elmúlt időszakban több alkalommal is szomorkodhattak. Az integráció meglehetősen simán lezajlott december elején, ám a január közepi Season 1 Reloaded csomagról ez nem mondható el. A frissítést követően rengeteg felhasználó akár napokig sem tudott játszani, ám azoknak sem járt remek élmény, akik be tudtak jutni a szerverekre. A fejlesztők ezt végül azzal indokolták, hogy a következő szezon előkészítésén dolgoztak, az átlagnál jobban bele kellett nyúlniuk az éles rendszerbe.

Nem véletlen, hogy a február 7-én elstartoló Season 2 update előtt izgultak is a COD játékosok. Szerencsére az aggodalom felesleges volt, különösebb gond nélkül elstartolhattak a Warzone és a Modern Warfare III újdonságai is. Aztán február 23-án valami nagyon félremehetett a szervereknél, hiszen úgy tűnt, hogy a játékosok profiljai köddé váltak, az összes statisztikával együtt. Közel másfél nap kellett ahhoz, hogy mindent sikerüljön visszaállítani a fejlesztőknek.

Ezzel kárpótolják a fejlesztők a Call of Duty játékosokat

Február utolsó hétvégéjén dupla XP esemény zajlott, ezt már a hétvégén meghosszabbították február 27-ig a fejlesztők. Időközben azonban bejelentették, hogy 1 órás „sima” XP, Battle Pass XP és Weapon XP tokeneket is jóvá írnak majd a játékosoknak. Érdemes tehát lecsekkolni a virtuális raktárat az elkövetkezendő napokban, hiszen nagy eséllyel március első napjáig minden Call of Duty játékos megkapja a kompenzációt.

Ezt láttad már?

7 atomjó versenyjáték, ami legalább akkora buli, mint a Mario Kart

 

×