A játékosok a Counter-Strike 2 hibajavításai mellett azért elvárják a folyamatosan tartalmat is. Egy Operation lehet a következő nagy lépcső.

2024.02.27. – A Counter-Strike 2 fejlesztői február elején egy igazán tartalmas csomaggal jelentkeztek. A játékosok kaptak friss skineket, új kést, remek matricákat. Ezen kívül pedig átalakult a Zeus fegyver, illetve rengeteg kisebb-nagyobb hiba is javításra került. A Valve ezt követően sem pihent, több javítás is érkezett február folyamán. Igen, még mindig nem sikerült megoldani a csalóproblémát, ahogy a teljesítménnyel is komoly gondok vannak. A játékosok azonban ennek ellenére ki vannak éhezve további tartalmakra is, akkor is, ha a fejlesztők prioritása nem feltétlenül ez most.

A legtöbb játékos a Danger Zone visszatérésére és egy új Operationre vár. Az Operationök gyakorlatilag DLC-nek tekinthető kiegészítők a Counter-Strike játékokhoz. Ekkor új pályák, feloldható és fejleszthető érme, több küldetés érkezik a játékba. Az elmúlt években a küldetések teljesítésével csillagokat gyűjthettek be a játékosok, melyekkel limitált ideig elérhető ládákat, skineket és különféle kozmetikai tárgyakat oldhattak fel. Ráadásul az izgalom itt is garantált volt, hiszen a láda nyitásokhoz hasonlóan itt sem volt garantált, hogy melyik skint zsebelhetik be a játékosok a csillagokért.

Egyre közelebb lehet a következő Counter-Strike Operation?

A Valve fejlesztői a februári frissítés során eltávolították az Operation Wildfire alatt bemutatott, képregényre emlékeztető felületet. Ez már hosszú évek óta a játékban pihent, a fejlesztők pedig nem ok nélkül szokták tisztogatni a Counter-Strike fájljait. Ami azonban ennél is érdekesebb lehet, hogy ezzel egy időben több olyan funkciót is hozzáadtak a játékhoz, melyek bizonyos cut scene videók lejátszása esetén jöhetnek majd jól. Az adatbányászok szerint a következő Operationben kaphatnak majd helyet ezek az átvezető videók, tovább fokozva a felhasználói élményt. Az biztos, hogy mindkét változás jelzés értékű, remélhetőleg az elkövetkezendő hetek igazolják az adatbányászok munkáját.

Ezt már láttad?

7 atomjó versenyjáték, ami legalább akkora buli, mint a Mario Kart

×