Az elmúlt időszakban egyre több Warzone játékos tér vissza a Modern Warfare II fegyverekhez. Nem véletlenül, hiszen valóban jó választások.

2024.02.27. – Ahogy arról már a napokban beszámoltunk, a Warzone metája folyamatosan alakul. Február végére azonban toronymagasan a RAM-7 az egyik legnépszerűbb fegyver. Az elmúlt időszakban többször is a legjobb 10 között találhattuk meg, ám most az abszolút királykategóriát képviseli. Remek kérdés lehet ilyenkor az, hogy meddig teszi ezt. Erre azonban csak a fejlesztők tudnának választ adni. Az viszont vitathatatlan, hogy manapság maximum 2 hétig húzzák ki az ennyire domináló fegyverek, mielőtt kapnának egy-egy combosabb nerfet a programozói gárdától.

Az sem titok, hogy a jelenlegi helyzetben több remek fegyver is a játékosok rendelkezésére áll. Érdemes lehet akár a TOP 10-en kívüli listáról is szemezgetni, hiszen sosem lehet tudni, hogy mely fegyver kezelhetősége, tulajdonságai igazodnak a legjobban a játékstílusunkhoz. Éppen ezért kiemelten érdemes figyelni a Warzone tartalomgyártókat, hiszen az elmúlt napokban, hetekben remek ajánlásokat tettek. Sok esetben már Modern Warfare II érából származó fegyvereket is érdemes lehet bevetni, ha kicsit unjuk az új éra választásait.

Az M13B akár jobb is lehet, mint a RAM-7 a Warzone Resurgence módjában

Az M13B egykor szebb időket is megélt, ám manapság nem sűrűn találkozni vele sem Urzikstan pályáján, sem pedig a Resurgence módban. Swagg, a FaZe tartalomgyártója azonban az elmúlt napok tesztjei után magabiztosan ki meri jelenteni, hogy sok esetben még a RAM-7-nél is nagyobb pusztításra képes a szervereken. A fegyver kezelhetősége továbbra is egyszerű, miközben a sebzéssel sincsenek problémák, ahogy bizony a tűzgyorsaság is remek maradt. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül:

  • Muzzle: Casus Brake
  • Barrel: 14” Bruen Echelon
  • Optic: Aim Op-V4
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Magazine: 60 Round Mag

A fegyver gyengítésétől nem kell félni, ám, ha unod a jelenlegi metát, akkor mindenképp megérhet próbálkozni az M13B-vel.

Ezt láttad már?

7 atomjó versenyjáték, ami legalább akkora buli, mint a Mario Kart

×