Tessék, megszületett az évezred találmánya, a gamer WC.


Bódi Dániel

2022. 08. 02. – A Nintendo Game Boy-nak hála, egy ideje már nem probléma, hogy egy gamer mivel üsse el az időt a nagydolga közben. Ez a fajta időtöltés pedig a későbbi kézikonzoloknak, majd a mobiltelefonoknak, most pedig a cloud gamingnek köszönhetően még tovább evolválódott, és bár egyik sem közelíti meg a valódi nagyképernyős élményt, azért elég jó szolgálatot tesznek. Egy videósnak azonban egy teljesen új megoldás jutott eszébe a trónolás közbeni játék problémájára.

Mi volna, ha maga a WC lenne egy játékgép?

Hát hogy nem jutott ez előbb az eszünkbe? – tehetnénk fel a teljesen jogos kérdést, amire azonnal repülhet is a „mert egy nagy hülyeség” csattanós válasz. Való igaz, hogy ha a toalett egy igazi konzol, vagy gamer PC lenne, drámaian hirtelen megnőne az aranyérben szenvedők száma, bár még ezzel a veszéllyel együtt is az Eric Cartman-féléknek biztosan a legjobb karácsonyi ajándék lenne.

Ja, hogy még azt sem mondtam, hogy miről van szó? Nos, arról, hogy a Basically Homeless nevű YouTube-csatorna videósa szó szerint egy játékgépet, pontosabban egy gamer PC-t varázsolt egy klotyóból. Mindezt úgy, hogy nemcsak játszani, hanem kakilni lehet rajta ülve, ami biztosan jól fog jönni azoknak, akik egy-egy meccs vagy küldetés kedvéért az utolsó leheletükig képesek visszatartani az ürítéseiket.

A videós találmányának köszönhetően ugyanis nem kell többé kimenni a WC-re, ezzel megszakítva a játékélményt, elég csak felhajtani az ülőkét. 

A dolog pedig, legyen bármily meglepő, működik. A víztartályba egészen pofásan sikerült beszerelnie mindent, ami grátiszba még csili-vili RGB-s világítást is kapott. Hát mi ez, ha nem zseniális?

Ezt is érdemes elolvasnod:

Jobbak a botok a „nem vagyok robot” CAPTCHA-tesztben, mint az ember

 

 

 

×