A Microsoft most pár szerencsésnek ingyen odaad egy egyedi Palworld inspirálta Xbox-konzolt, négy egyedi kontrollert és 3 havi Game Pass-előfizetést.


Bódi Dániel

2024.02.23. – Szinte már megszoktuk, hogy a Microsoft alkalomadtán előrukkol valami egészen menő kollaborációval, amit aztán mint egy zsák húz rá a konzoljaira, hogy aztán jól kisorsolja a játékosok között. Legutóbb például egy iszonyú király Dűne-konzollal indított nyereményjátékot, amihez egy Atreides Royal Ornithopter konzolállványt is mellékelt, most pedig az utóbbi évek egyik, ha nem a legnagyobb sikerjátékával, a Palworlddel indult egy hasonló akció.

Persze, aki gamer hírekkel kel és fekszik annak nem túl nagy döbbenet: az utóbbi másfél-két hónapban a csapból is a Palworld folyt, olyan sokan cuppantak rá a félig kétségtelenül Pokémonból inspirálódott túlélőjátékra. A Palworld mára egy megkerülhetetlen gigásszá vált, amibe csak az első hónapjában 25 millióan ugrottak fejest, nagyrészt Steamen keresztül, de 10 millióan voltak olyanok, akik az Xbox Game Passból játszották – ami így a játékszolgáltatás legnagyobb külsős címe is lett.

Óriási győzelem és dupla öröm ez az Xboxnak, a Palworld ugyanis PlayStationre nem jelent meg. A Microsoft viszont addig ütné a vasat, míg az meleg, ezért a Pokémon-szerű túlélés sikerét egy egyedi borítású Xbox Series S-sel és négy kontrollerrel ünnepli. Ebből a konzolból azonban eddig csak egyetlen egy készült, szóval érdemes részt venni a nyereményjátékban, amely keretében a kontrollerek és 3 havi Game Pass Ultimate hozzáférés társaságában ingyen meg lehet szerezni.

Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint Twitteren/X-en bekövetni a hivatalos Xbox-fiókot, majd az alábbi posztot #PalworldXboxSweepstakes jelöléssel újraosztani. Ezzel pedig be is kerültünk a kalapba, ahonnan majd március 17-én kihúzzák a szerencsés nyerteseket. Egyetlen feltétel, hogy legyél nagykorú és szeress játszani.

Ezt is olvasd el:

Miért jelenik meg egyre több sz@r állapotú AAA-s játék?

×