Bizonyíts igazi profik ellen az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, és ha igazán jó vagy, Steam utalványt nyersz! Részletek itt.

2024.02.16. – Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján tavaly feltűnt a Beat the Pro Challenge, ami 2024-ben is folytatódik. Ebben heti rendszerességgel jelentkező műsorban Te lehetsz a főszereplő, ha levered a műsor profi játékosát. A sorozatban már lehetett CristijAn és Jordanfaki ellen is harcolni, szóval volt már EA Sports FC 24, Fortnite, sőt World of Tanks is. Ezúttal ismét az ismert League of Legends profi a kihívó: AK.

A Beat the Pro Challenge új adásában ismét LoL kihívás vár, és AK lesz az ellenfeled!

Erről szól az Unibet kihívása

Beat the Pro Challenge remek lehetőséget ad arra, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, élőben bizonyíts a nézőknek. Villanthatsz és bemutathatod: ha összekapod magad, képes vagy versenyre kelni igazi Prokkal, akik talán a kedvenc streamereid is egyben. Légy részese a műsornak, amiben nem csak egy profi tartalomgyártóval játszhatsz, hanem még nyeremények is várnak.

Jelentkezz 1v1-re AK ellen!

A Beat the Pro Challenge friss adása 2024. február 23-án, pénteken lesz 18 és 22 óra között, szóval bőven lesz lehetőséged bekerülni a műsorba. A kihívó a League of Legends sztár, Kiss Ádám AK lesz. Mutasd meg, mit tudsz a Pro ellen 1v1-ben és nyerj!

Ha legyőzöd, Riot Pontokkal jutalmaz az Unibet!

AK ellen a Howling Abyss League of Legends pályán küzdhetsz meg egy 3 körös 1v1 meccs keretében. Ha sikerül leverned, Riot Pontokkal leszel gazdagabb. Az adás 18:00-kor kezdődik és egészen este 22 óráig tart, úgyhogy bőven lesz időd élni a lehetőséggel.

A mérkőzésekért a live stream közben, chaten tudsz bekopogni a !kihívom paranccsal. A rendszer automatikusan sorsolja ki a jelentkezők közül azokat, akik szembe kerülhetnek AK-val. Mindenki ugyanakkora eséllyel indul a sorsoláson, de elég egyszer is jelentkezned – nyugi, azzal már ott vagy a kalapban.

Találkozzunk a Beat the Pro Challenge adásában, az Unibet Magyarország Twitch csatornáján! Sok sikert!

Ezt láttad?

A konzolháború rövid története – Ki nyerte őket és hol tartunk most?

×