A Warzone fejlesztői csütörtök este ismét frissítették a playlistet. Ezúttal igazán kellemes repertoárral találkozhatnak a játékosok.

2024.02.22. – Február hetedikén hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III második, közös szezonja. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, Warzone Ranked, új pályák, megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone Ranked ezúttal a Battle Royale mód helyett Resurgence alapokra építkeznek. Remek kérdés volt akkoriban, hogy milyen játékmódokra számíthatnak az első napokban, hetekben a játékosok. Az első szezon viszonylag visszafogottabb volt, remek kérdés, hogy a második milyen lehet majd.

Az ünnepi időszak adta magát, hiszen a fejlesztők több, remek móddal is készültek akár a Warzone, akár a Modern Warfare III játékokban. Január azonban nem tartogatott nagy meglepetéseket. Vondel és Ashika is aktív szerepet töltött be, mostanra pedig négy pályából is szemezgethetnek a Warzone játékosok, ha a fejlesztők is úgy akarják. A korábbi, fejlesztői információk alapján Rebirth Island is visszatér majd a battle royale játékmódba, tovább fokozva az izgalmakat. A pletykák Season 3 debütálásokról szólnak, ám ezzel kapcsolatos fejlesztői információ ez idáig nem érkezett.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes készülni a Season harmadik hetében

A fejlesztők a frissen publikált twitter bejegyzésben leplezték le, hogy a Season 2 harmadik hetében mire számíthatnak majd a játékosok. A fenti módokkal kell beérni az elkövetkezendő 7 napban, február 22-én, az esti órákban élesedett majd a friss váltás. A többi hét felhozatala egyelőre teljesen ismeretlen, manapság nem annyira bőbeszédűek a fejlesztők. Az alábbi módokkal érdemes tehát kalkulálni:

Ranked Play Resurgence
• Trios (Fortune’s Keep)

Battle Royale
• Solos, Trios, Quads (Urzikstan)

Mini Royale
• Duos (Urzikstan)

BR Preview
• Quads (Urzikstan)

Resurgence
• Solos, Duos, Trios, Quads (Fortune’s Keep)
• Quads (Vondel)

Plunder
• Quads (Urzikstan)

A héten több izgalmas mód is visszatért, igazán sokrétű a mostani felhozatal. A Mini Royale egy kisebb helyszínnel operál, azok a játékosok kedvelhetik, akik a gyorsabb meccseket élvezik. A BR Preview mód szintén játszható a héten, itt a Covert Exfil és Weapon Case mellett a Zombie Power Upokat tesztelhetik a játékokat.

Ezt láttad már?

A konzolháború rövid története – Ki nyerte őket és hol tartunk most?

×