Olyan játék érkezik idén, amit mindenképp ki kell próbálni, ha szereted a lövöldözést, a középkori lovagokat és az elképesztően pörgős csatákat.

2024.02.22. – Azt hiszem, rég láttam olyan játékelőzetest, ami ennyire képes fellelkesíteni. Kétségtelen, hogy nagy rajongója vagyok a Dynasty Warriors sorozatnak, mivel imádom azt a koncepciót, mikor egyedüli katonaként indulok csatába, egy hatalmas kiterjedésű területen, ahol mindenki kaszabol ahogy tud, miközben egy taktikát követve kell megnyerni egy csatát. Azonban a Kingmakers egy „picit” más koncepciót képzelt el, és bizony ilyen játék még nem volt.

„Menj vissza az időben egy háborúkkal teli középkorba egy hatalmas, modern fegyverarzenállal. Változtasd meg a történelem menetét, és mentsd meg a jövőt ebben az epikus akció-stratégiai kalandban. Építsd fel a királyságod, ragadj fegyvert, és vezess egy több ezer fős sereget hatalmas, valós időben zajló csatákban – egyedül vagy a haveroddal” – olvasható a Kingmakers leírásában.

Egyedi koncepció, de imádom

Szóval a lényeg, hogy középköri csatákra csöppenünk, de szerencsére van lehetőségünk modern fegyvereket és járműveket használni. Szétlőhetünk mindenkit, belerongyolhatunk kocsival a csatába, mindezt iszonyatosan pörgős és látványos módon. A tegnapi bejelentést követően a Kingmakers nagy port kavart a neten.

  • „Ez a legőrültebb játék, amit valaha láttam. Nézzétek meg a 23. másodpercig – írta a Twitteren valaki 40 ezer lájkot gyűjtve az előzetesnek.

Az előzetest különösen a 23. másodpercnél érdemes tehát megnézni, hiszen az időutazás módja ismerős lesz.

 

 

Ugye, látod, hogy milyen játék ez?! Az eleje alapján úgy érzed, ez egy átlagos középkori stratégiai játék, aztán egyszer csak egy autó vissza megy a múltba, elüt mindenkit, kiszáll az ember és elkezd lövöldözni. Bárminek is jutott eszébe, zseniális! A Redemption Road Games fejlesztésében készülő Kingmakersben hatalmas csatákban vehetünk részt különböző korszakokban. Röviddel a bejelentést követően a játék előzetese gyorsan a 19. helyre került a Youtube trending listájában. Már több mint 440 ezren nézték meg. A Kingmakers a tervek szerint 2024-ben fog megjelenni, a megjelenési dátumot a következő hónapokban fogják közzétenni. A Steamen már a kívánságlistádhoz tudod adni.

Ezt láttad már?

24 játék mellett a Grounded, a Star Wars: Battlefront és a South Park is Switchre látogat

×