Saját, hivatalos játékot kapott a Legyőzhetetlen, az Amazon Prime Video egyik legsikeresebb jelenleg is futó animációs sorozata. Ráadásul a Ubisoft készítette!

2024.02.20. – Robert Kirkman egy élő legenda képregényes berkeken belül. Nekik köszönhetjük többek között a The Walking Dead sorozatot, az ő nevéhez fűződik az Invincible (Legyőzhetetlen), na meg dolgozott Marvel Zombies történeteken, valamint Ultimate X-Men-en is. Munkássága tehát megkerülhetetlen, pláne úgy, hogy két ikonikus sztoriját már meg is filmesítették. A The Walking Dead a valaha készült egyik legsikeresebb élőszereplős tévésorozat, a The Invincible pedig éppen arat a Prime Video streaming szolgáltatón. Előbbi élőszereplős, utóbbi pedig animációs sorozat formájában jelent meg. Mindkét sztori szigorúan felnőtt közönségnek készült, mind a képi világ, mind pedig a témák felnőtteknek szólnak. Érdekesség, hogy Steven Yeun színész főbb szerepben bukkant fel a The Walking Dead sorozatban, ahogyan ő alakítja a Legyőzhetetlen Mark Graysonját is, vagyis az abszolút főszereplőt. Kijelenthető tehát, hogy szöuli születésű színész igencsak jó kapcsolatot ápol a Kirkman-történetekkel.

legyőzhetetlen

Legyőzhetetlen a zsebünkben

A Legyőzhetetlen jelenleg az Amazon szolgáltatójának egyik legkeresettebb és legnézettebb programja. Jelenleg a második évada fut a Prime Video-n, a szezon első fele már a hazai videómegosztón is elérhető. A rajongók imádják a 2003-ban indult képregény adaptációját, tűkön ülve várják a március 14-én debütáló második felét az aktuális évadnak. S mivel hatalmas siker a projekt, más területeken is hódítani szeretnének a Legyőzhetetlennel. A Ubisoft például elkészített egy hivatalos mobiljátékot Graysonék univerzumából, amiben a sorozat kedvelői kedvenc karaktereik bőrébe bújva vehetik fel a harcot a gonosztevőkkel.

Az ingyenesen játszható „idle squad-RPG” lehetővé teszi a játékosoknak, hogy aktív szerepet vállaljanak a csatákban, hőseik különleges mozdulatait és képességeit használva, vagy hátradőlve nézzék, ahogy szupercsapatuk megsemmisíti a tehetetlen ellenségek seregét. A játékosok akár több csatát is megvívhatnak egyszerre egy egyedi, több csatából álló rendszer segítségével, így egyszerre több jutalmat halmozhatnak fel. A játék rengeteg lehetőséget kínál mind azoknak, akik imádják mikromenedzselni csapataikat, mind pedig azoknak, akik a nyugodt, egyszerű játékmenetre vágynak.

invincible

A mobiljáték megjelenése mellett a Ubisoft azzal tervez még több játékost bevonzani, hogy az Invincible: Guarding the Globe egy teljesen új kampányt tartalmaz, eredeti történettel. Ahelyett tehát, hogy a képregények vagy az animációs sorozat eseményeit követné, a játék a Guardians of the Globe csapat önálló, eddig még nem látott történetét dolgozza fel, ahol baljós klónozási technológiával felvértezett, aljas új bűnözőkkel kell felvenniük a harcot.

A játék már elérhető mind az Android, mind pedig az iOS felhasználók számára.

Ezt olvastad már?

Ennél a 17 játéknál látványosabbat nem találsz Xboxon

×