A játékosok szomorúan tapasztalták, hogy a Season 2 valóban gyengítette a Warzone Precision Airstrike lehetőségeit. Úgy tűnik, hogy nem véletlenül.

2024.02.20. – A Warzone Season 2-es frissítése rengeteg újdonsággal bővítette a játékot. Visszatért az egyik ikonikus helyszín, Fortune’s Keep. Ráadásul nagyobb jelentőséggel bír, mint azt korábban gondolni lehetett. A szintén a frissítés után elstartolt Ranked mód erre a pályára és a népszerű Resurgence módra épít. Ezen kívül természetesen az új fegyverekről sem kellett lemondani, a BP50 és RAM-9 hatalmas népszerűségnek örvend február hetedike óta. A fejlesztők a motorháztető alatt sem tétlenkedtek, több, kisebb-nagyobb változtatást is eszközöltek a játékban.

Ezek közé tartozott a már januárban belengetett, Precision Airstrike Killstreak megváltozása. A Warzone játékosok Season 2-től kezdődően sokkal pontosabb visszajelzést kaphatnak az érkező Precision Airstrike támadásokról a minimapon. A játékosok szerint használhatatlan ilyen formában a Killstreak, maximum a knockolt játékosok befejezésére lehet értelmesen bevetni.

A Warzone fejlesztői végre megindokolták a döntésüket

Comment
byu/eyeballeddie from discussion
inCODWarzone

A fejlesztők ismét kihangsúlyozták, hogy az ilyen jellegű változásokat hosszas monitorozás előzi meg és bizony utána is kiemelten figyelik a hatásukat. Az elmúlt hónapok belsős adataiból kiderült, hogy irreálisan sok játékos esett a Precision Airstrike áldozatául úgy, hogy gyakorlatilag esélyük nem volt lereagálni a dolgot. Erre pedig egyedül a fenti változtatás nyújtott gyógyírt. Az első mérések alapján egyértelműen látszódik, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lett a Killstreakek felhozatala, miközben knockolt játékosok befejezésére például továbbra is ütős választás lehet a Precision Airstrike. Ezekkel az adatokkal pedig nehéz vitatkozni, hiszen a fejlesztők gyakorlatilag minden egyes meccs, minden egyes adatára rálátnak. A Precision Airstrike tehát szimplán túl erősnek bizonyult, akkor is, ha rengeteg játékosnak ez nem is tűnt fel egy-egy meccs során. Ezért kellett átformálni az erejét, ám érthetetlen, hogy miért csak évek után. 

Ezt láttad már?

Bejött a Ready or Not? Ez a 7 király katonai játék is leviszi a hajad

×