Az alapjáték birtokában hamarosan ingyen megkapod a csomagot, amivel végre rendesen felfegyverezheted magad a Dying Light 2-ben – ezeket kapod hozzá.

Gábor János

2024.02.20. – A Dying Light 2 fejlesztéséhez mindig is a franchise közösségének igényeiből indult ki a Techland. A stúdió most azoknak a játékosoknak a kívánságára felel a Firearms Update-tel, akik mindig is hatékonyabban akarták hentelni a zombikat, és nem érték be asztallábbal, vascsővel, rugdosódással, meg a környezet adta lehetőségekkel. A Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Edition közelgő, február 22-i megjelenésével összekapcsolva kiadják az új fegyvercsomagot is, amivel már valamelyest könnyebb lesz az élet.

Forrás: Techland

A Dying Light 2-t eredetileg úgy tervezték, hogy a játék közelharci fegyvereket tartalmazzon. Nem kellett sokáig várni, hogy a közösség kritikus hangot üssön meg a lőfegyverek hiánya miatt, ezért a Techland megerősítette, hogy dolgozik egy kiegészítőn, ami helyreállítja a világ puskaporos rendjét – idézi fel a GameRant. Ahogy a franchise igazgatója, Tymon Smektala leírta, ez elég nagy kihívás volt a világépítés szempontjából, mivel a lőfegyvereket gyakorlatilag eltávolították a játékból, szóval a frissítés miatt nem csak a játékmenetnek, hanem a narratívának is új irányra volt szüksége.

Ez lehet az új update tartalma

A játékosok egy sor új fegyvert kipróbálhatnak a Firearms Update-ben, amikor az a Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Editionnel együtt hamarosan megjelenik. Ez az új kiadás tartalmazza az összes eddig készült DLC-t, beleértve a Dying Light 2 Bloody Tiest, és igen, a Firearms Update-et is. Utóbbi teljes tartalmát még nem tudni biztosan, de pletykák szintjén már felmerült, hogy legalább egy shotgun, egy puska és egy SMG lesz benne. Smektala azt is kijelentette, hogy

a Techland szükség szerint tovább finomítja a Firearms Update-et, hogy hű maradjon a stúdióról eddig kialakult képhez, a közösség iránti elkötelezettséghez.

A GameRant kiemeli: maga a Firearms Update ingyenes lesz azok számára, akiknek jelenleg is megvan a játék. A minden mást is tartalmazó Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Edition árát egyelőre nem leltük fel, de már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön: az Insider Gaming szerint PC, PlayStation és Xbox platformokra is egyszerre jön, február 22-én.

A Dying Light mellett még ezek jók ijesztgetésben:

Ezektől Te is leteszed a hajad – A 10 legijesztőbb pillanat játékokban

×