Oly sok évnyi várakozást követően a rajongók végre egy olyan Terminátor-játékot kaphatnak, amiről mindig is álmodoztak.


Bódi Dániel

2024.02.19. – Ha te is azon Terminátor-rajongók közé tartozol, aki már csecsemőkora óta vár és vágyik egy olyan valamirevaló videojátékra, ami végre méltó módon adaptálja a robotok időutazós lázongását, akkor van egy TALÁN jó hírem: a Nacon február 29-én egy játékbemutató eseményt tart, amelyen egy sor új fejlesztését mutatja meg a nagyérdeműnek – köztük is a 2022-ben bejelentett, de egyelőre még rejtegetett cím nélküli Terminator-játékot.

Azért lehet bennünk a félsz, mert a kiadó – egy-két kivételtől eltekintve – összességében nem a legjobb minőségű játékairól ismeretes, valamint egy olyan csapat készíti (Nacon Studio Milan), amely eddig csak két erős közepesre sikeredett motorversenyzős játékot szállított. Ugyanakkor a Nacon az utóbbi időben jó érzékkel próbálkozik: a hírhedten rossz Teyon stúdiót például a RoboCop: Rogue City-vel bízta meg és láss csodát, nem lett rossz, sőt.

Továbbá az új Terminator-játék tényleg az lehet, amire oly sokan várnak. Az alapkoncepció szerint egy nyílt világú túlélőjáték lesz, ami a Skynet által leuralt és lepusztított jövőben játszódik. A robotok szüntelen vadásszák a csapatokban túlélni próbáló embereket, a mi dolgunk pedig alaposan megnehezíteni a T-800-asok és más gyilkos gépek dolgát. Ennél többet azonban egyelőre nem tudunk: lehet, hogy történet-orientált lesz, de az is lehet, hogy sokkal inkább lesz egy hagyományos „kraftolós”-építgetős túlélés, mint mondjuk a Conan Exiles, esetleg a kettő keveréke?!

A cím és a várható megjelenés mellett bizonyára ez is ki fog derülni február 29-én a Nacon hivatalos adásából, ami magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik a YouTube-on és a Twitchen. A bemutató során továbbá más játékokat is mutatnak, láthatunk majd gameplay-t a Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, valamint a Test Drive Unlimited Solar Crown játékokból.

Ezt is olvasd el:

A 17 leglátványosabb játék, amikkel Xbox Series-en játszhatsz

×