Kell egy jó ajánlat? Itt van ÖTVEN! Összeszedtük a februárban legjobb áron kapható címeket PS-re, Xboxra és Nintendo Switchre – nehogy unatkozz a hétvégén.

Gábor János

2024.02.16. – Még csak február van, de újra itt a karácsony? Nem tudjuk mi lelte a játék webáruházakat, de egymásra licitálva okádják magukból az akciókat, köztük akár a legnagyobb franchise-ok legfelkapottabb címeivel, amelyek árából 20-90 százalékot is elengednek. A legtöbb deal bajnoka most a PlayStation, ahol több mint 2000 különböző kiadványt listáznak alacsonyabb áron, de nincs szégyenkezni valója az Xboxnak és a Nintendo Switchnek sem. A PS és az Xbox az idei szökőnapig, vagyis február 29-ig szállította le az árakat, míg a Switch esetében dinamikus akció van – néhány cím csak pár napig olcsóbb, szóval siess!

PS Store

Kezdjük a PlayStation Store-ral, ahol 20-88 százalékkal olcsóbban kapod a legnagyobb játékokat is, köztük olyan bestsellerekkel, mint a Dead Island 2, a Call of Duty®: Modern Warfare® III, a Lies of P, az Avatar: Frontiers of Pandora™ vagy a Red Dead Redemption 2. Ezek a címek a PS Store Planet of the Discounts kampányának keretében olcsóbbak jelentősen – némelyik annyira, hogy valószínűleg a valaha látott legalacsonyabb árán kínálják. A rekordalacsony összegért adott IP-k között biztosan ott van most a 85 százalékkal offolt Metro Saga Bundle és a 80 százalékkal olcsóbb Mortal Kombat 11.

Xbox

Az Xbox áruházában szintén kihagyhatatlannak tűnő dealek vannak, sőt, fut az anime hónap is, benne olyan felkapott kiadványok 50-90 százalékos leértékelésével, mint a MY HERO ONE’S JUSTICE 2 Deluxe Edition, a Soul Hackers 2, DRAGON BALL: THE BREAKERS Special Edition, a NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition. Ezeket alább is listázzuk, sok más műfajú cím mellett, amelyeket most durván leakciózott az Xbox. És tényleg: vannak, amelyekhez most akár tized áron hozzájuthatsz, de ne feledd: itt is csak február utolsó napjáig!

Nintendo Switch

És végül a Nintendo Switch aktuális akciói, igazi anime, RPG és fantasy ínyencségekkel. Csupán hat ajánlat, és van, amelyik csak pár napig él, szóval érdemes belehúznod, ha szeretnéd legalább 50 százalék kedvezménnyel behúzni olyan nagy franchise-ok legendás címeit is, mint a PAC-MAN vagy a The Witcher.

És ezt olvastad már?

Jó hírek: még több PlayStation exkluzív játékot kaphatsz majd PC-re

×