Ha valaha érdekelt, hogyan néz ki a Fortnite, az Indiana Jones és az Escape from Tarkov kombinációja, akkor ez az ingyenes lövöldözős játék neked való.

2024.02.16. – Megértem azokat, akiknek nagyon bejön a Fortnite stílusa, éppen ezért tök jó, hogy több fejlesztő is szívesen átveszi ezt a grafikai koncepciót. A Fortnite-ot mindenki szereti, de képzeld el, hogy megfűszerezzük egy kis kalandos, Indiana Jones hangulattal, majd hozzáadunk némi Escape from Tarkov játékelemet. Megszületett a Hawked, ami ráadásul ingyenes minden egyes platformon.

Megjelent a Hawked, amit imádni fogsz, ha szereted a Fortnite-ot.

Ingyenes és lövöldözős

Akár PS5-ön, akár Xboxon, akár PC-n játszol, erre az új lövöldözős játékra érdemes időt szánnod, ha szereted a fent felsorolt játékokat. Az egyik legjobb battle royale játékkal ellentétben azonban a HAWKED nem arról szól, hogy az utolsó csapat maradjon talpon, szóval nem battle royale. A MY.GAMES fejlesztőcsapata egy PvPvE akciót készített, miközben az X-Isle nevű nagy sziget napsütötte erdeiben mászkálsz. Barátaiddal összefogva rejtvényeket kell megoldjatok, jó kis lootot kell szerezni, mielőtt kimentitek a cuccokat és magatokat. Szóval extrakciós a játékmenet, mint az Escape from Tarkovban vagy a Modern Warfare 3 Zombies játékmódban. Gépi ellenfelek és játékosok is egyaránt vannak a pályán, szóval unatkozni biztos nem lehet benne.

Természetesen a fejlesztők gondoskodtak arról is, hogy egyediek maradjunk, szóval van skin bőven a karakterekhez. A karakterek mozgása azonban szokatlan lehet, de lehet, hogy megszokható. A játék egyébként február 15-én jelent meg, szóval elég új, ami miatt lehetnek benne még hiányosságok. Simán lehet azonban, hogy a frissítések új tartalmakat és javításokat hoznak majd.

Az biztosan az előnyére válik, hogy teljesen ingyenesen játszható PC-n, PlayStation-ön és Xbox-on is.

Ezt láttad?

Jön a Diablo IV a Game Passba, 4 Xbox-játék PS5-re is megjelenik és készül az új Xbox

×