Az ASUS bejelentette az új ROG Ranger Gaming Backpack 16-ot, ami úgy fest, hogy egy utazó gamer legjobb barátja lehet a közeljövőben.

2024.02.15. – A 90-es években úgy érezhették magukat azok, akiknek volt Nintendo GameBoy-uk, mintha ők lennének a világ urai. Videojátékozás utazás közben, televízió, vagy monitor használata nélkül, ráadásul csak pár elemre volt szükség. Valószínűleg akkor sokan gondolták úgy, hogy ennél jobb már nem is lehetne. Aztán szerencsére a tudomány nem ragadt meg ennyinél, az emberek egyre csak többre és többre vágytak, ami új magaslatok elérésére sarkallt minket. Harminc évvel később az utazás közbeni gaming nemhogy kuriózumnak, de alapvetésnek számít, s nem csak a konzolok fejlődése miatt. Manapság már egy telefon is képes handheldként funkcionálni, pláne az új iPhone 15 Pro Max, amit úgy is reklámoznak, mint egy Apple kézi konzol. Aztán természetesen ott van a Nintendo Switch, vagy a Steam Deck és egyéb „zsebszámítógépek”.

 

Az Xbox Game Pass Ultimate, valamint a PlayStation Plus Ultimate előfizetési csomagok pedig már Cloud Gaming funkcióval is el vannak látva, vagyis nem kell más a játékhoz, mint egy kijelző, valamint internetkapcsolat. Szóval ma már egy laptoppal is képesek lehetünk arra, hogy utazás közben kedvenc konzoljátékainkat pörgessük ráadásul úgy, hogy nem kell tartanunk a specifikációktól. A gaming immáron körbe vesz bennünket, számtalan lehetőségünk van.

Az ASUS segít

Erre apellál az ASUS is, ami a ROG-széria egy legújabb elemeként piacra kívánja dobni legújabb „gamer táskáját”. Egy olyan kiegészítőt, amit exkluzívan azoknak terveztek, akik sokat utaznak, ám közben szeretnek órákat játékkal tölteni. Az előbb taglalt minden lehetőség tárolására képes lesz a ROG Ranger Gaming Backpack 16, legyen szó handheld, konzol, laptop, vagy éppen perifériák tárolásáról. A 18 literes hátizsákban kényelmesen elfér egy 16 inches laptop, annak minden kiegészítője, na meg az oldalzsebekben egy gamer fejhallgató, billentyűzet, kontroller, vagy egér.

asus

A táskát úgy alakították ki, hogy külön tárhely jusson a kábeleknek, sőt a felmelegedett gépeink szellőzőnyílást is kaptak, hogy miután eltettük őket, azok könnyedén letudjanak hűlni a hátunkon. Ám meg lehet nyugodni, ezeket megfontoltan helyezte el a táskán az ASUS, maga a borítás vízálló. Kialakítás szempontjából az ASUS azt állítja, hogy minden testtípus kényelmesen tudja hordani az új Rangert, így érdemes lehet adni neki egy esélyt. A vásárlás részleteiért látogassatok el az ASUS hivatalos weboldalára.

Ezt olvastad már?

13 újabb fantasztikus játékot kapnak a PS Plus Extra és a Premium-előfizetők

×