Megvan a No Man’s Sky? Nincs? Nem baj, mert most egyetlen forint nélkül rápróbálhatsz a legújabb Omega update-re, hogy aztán le se szakadj róla a hétvégén.

Gábor János

2024.02.15. – Ezen a napon elérhetővé vált a No Man’s Sky 4.5-ös frissítése, benne a grandiózus Omega küldetéssel, egy csomó új alapfunkcióval és bolygóközi misszióval. A procedurálisan generált küldetéseket a bolygókon élő idegen életformákkal beszélgetve lehet kezdeményezni, hogy aztán számos tényező, például az adott hely, éghajlat és idegen faj jellemzői szerint történjenek új események. Az Omega egyéb alapvető változásai közé tartozik az átdolgozott Atlas Path küldetéssorozat – amely új Atlas botot, jetpacket és sisakot tartalmaz -, valamint a játék expedíciós rendszerének jelentős átalakítása. De tudod mit, a felsorolásnál jobb lesz, ha saját szemeddel látod, és

ez most egy filléredbe se kerül – még akkor sem, ha nincs meg az alapjáték!

Nagyívű kaland ingyenes a No Man’s Sky világában

Bizony: a multiplatformos No Man’s Sky Omega frissítése mindenki, de tényleg mindenki számára elérhető. „Az új, közös csillagközi expedíció teljesen ingyenes – függetlenül attól, hogy tulajdonosa vagy-e a játéknak, vagy sem -, az expedíciók teljes átalakításával, új bolygókon végrehajtott küldetésekkel, igényelhető kalóz teherhajókkal és még sok mással együtt” – írja a játék hivatalos oldala.

A No Man’s Sky Omega ingyenes próbaidőszaka elérhető PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Mac és Nintendo Switch platformokra, február 15-től 19-ig. Maga az Omega Expedíció egyébként összesen négy hétig tart, de az akció lejártával már csak a játék megvásárlásával folytatható – ami viszont február 26-ig akciós és mindenhol féláron, 8-12 ezer forintért kapod.

Még több akció érdekel? Ezeket se hagyd ki:

Ingyen játszhatsz ezzel a 8 király játékkal 2024 február közepén

×