Nem kellett sokat várni a Tomb Raider I-III Remastered első NSFW modjára. A PC-n elérhető átalakítás megszabadul Lara minden ruhadarabjától.

2024.02.15. – Lara Croft nem csak egy kalandjáték ikon, hanem valószínűsíthetően a 90-es évek fiatal férfiainak (és könnyen lehet, hogy nőinek) álomnője. A Tomb Raider játékok főhősnője okos, gyönyörű és sportos, ráadásul ezeken felül még kőgazdag is. Egyébként eredetileg Croft is férfi volt, ám a fejlesztés során Toby Gard úgy döntött, más irányba tereli a karaktert, így született meg végül Lara. Gard, a karakter megteremtője azonban elhagyta a Core Designt az első epizód sikere után, ugyanis az Eidos Interactive és csapata szexszimbólumot akart csinálni hősnőjéből, ezzel pedig egyáltalán nem értett egyet. Nos, az értékrendje előtt le a kalappal, azonban minden mellékelt ábra arra utal, hogy nem sikerült megállítania az Eidost ebben. A megfilmesített Lara Croft is az adott kor szexszimbólum-modellje volt, először Angelina Jolie, majd később Alicia Vikander bújt a karakter bőrébe. A játékok pedig még mindig adnak a külcsínre is, nem csak Croft személyiségére és intellektusára.

tomb raider

Ez nem tartott sokáig

A rajongók képzeletvilágát mi sem írja le jobban, minthogy már elérhető a napokban megjelent Tomb Raider I-III Remastered játékcsomaghoz egy „meztelen Lara Croft” mod. Nem kell túlgondolni, a játékokon a mod fejlesztői semmit sem változtattak, csupán lekapták Croftról a textilt és anyaszült meztelenül küldték kalandozni. Van, hogy nem kell sok egy ember boldogságához, így ha az bakancslistás volt számodra, hogy egy meztelen nővel hadonássz két pisztollyal és küzdj meg tigrisekkel, s oldj meg többszáz éves fejtörőket, nos, immáron ezt meg is teheted ezzel a moddal.

Sőt, ami még jobb az egész történetben, hogy mindezt magyarul tehetjük meg. Így van, a legújabb I-III Remastered csomag az Aspyr Mediatól magyar nyelvtámogatást is kapott. Minden menü, vagy játékbeli felirat le lett fordítva kis hazánk nyelvére, ami biztosan még egy lapátot rádob a játékélményre. A játék mind Xboxon, PlayStationön, Switchen, valamint PC-n elérhető. Értelemszerűen, ha nagyon modolgatni szeretnénk, érdemes PC-re beszerezni a címet.

Ezt olvastad már?

Végre beszélgethetsz a videokártyáddal – MINDENT a Chat With RTX-ről

×