A Warzone Season 2 két új, meglehetősen ütős fegyvert is magával hozott. Ezúttal az SMG kategóriát erősítő RAM-9 került terítékre.

2024.02.11. – A Warzone Season 2 frissítése rendesen átrendezte a játék metáját. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem úsztuk meg nerfek és buffok nélkül a csomagot. Klasszikus értelemben véve 20 fegyvert érintettek ezek a változások, ám a valóságban akár 30-40 fegyver is érintett lehet. Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztők több mechanikán is finomítottak, mely szintén megváltoztathatja az egeres játékosok lövéseit. Az elkövetkezendő napok egyértelműen az egyes összeállítások teszteléséről szólnak majd, ehhez kétség sem fér.

Az sem okozhat már sekinek meglepetést,hogy  a Warzone Battle Pass sem érkezett üres kézzel. Összesen négy fegyvert várhatunk a Season 2 során, melyből kettőt már az első napokban megszerezhetnek a játékosok. A BP50 nevével már találkozhattak a játékosok, hiszen a fegyver felbukkant már a Vanguard és Warzone Pacific érában is. A másik jövevény a RAM-9 nevet viseli magán, mely az SMG kategóriát bővíti. Ezúttal a RAM-9 kerül terítékre, a BP 50 összeállítást már korábban közöltük. A felhasználók pillanatok alatt kitesztelték, hogy mely loadouttal járhatunk a legjobban.

Így szereld fel a Warzone legújabb fegyverét, a RAM 9-et

Warzone RAM-9

Warzone RAM-9

A RAM-9 neve ismerősen csenghet, hiszen a RAM-7 régóta a játékosok kedvence. Az AR „testvéréhez” képest jóval nagyobb mobilitást biztosít a használói számára a szintén bullbup kialakítású SMG. Kategórián belül is kimagaslóan kellemes visszarúgást ígértek a fejlesztők, mindezt megfejelve a korábban említett mobilitással. A fegyver nem feltétlenül a legjobb választás közepes távolságokra és távoli célpontokra, de közelharcokban igazi kedvenc lehet az elkövetkezendő időszakban.

  • Muzzle: Sonic Suppressor S
  • Underbarrel: DR-6 Handstop
  • Magazine: 50 Round Mag
  • Rear Grip: Retort 90 Grip Tape
  • Stock: Motion-Tac Pad

Természetesen idővel változhat még a fenti loadout kialakítása, hiszen könnyen előfordulhat, hogy más kiegészítők többet kihozhatnak a fegyverből. Az első napokban azonban érdemes biztosra menni, melyet a fenti attachmentekkel tehetünk meg.

A másik új fegyvert sem érdemes kihagyni:

Így szereld fel a Warzone friss és ütős fegyverét, a BP50-et

×