A Warzone Season 2 két új, meglehetősen ütős fegyvert is magával hozott. Ezúttal az Assault Rifle kategóriát erősítő BP50 került terítékre.

2024.02.10. – A Warzone Season 2 frissítése rendesen átrendezte a játék metáját. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem úsztuk meg nerfek és buffok nélkül a csomagot. Klasszikus értelemben véve 20 fegyvert érintettek ezek a változások, ám a valóságban akár 30-40 fegyver is érintett lehet. Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztők több mechanikán is finomítottak, mely szintén megváltoztathatja az egeres játékosok lövéseit. Az elkövetkezendő napok egyértelműen az egyes összeállítások teszteléséről szólnak majd, ehhez kétség sem fér.

Ahogy az lenni szokott, a Warzone Battle Pass sem érkezett üres kézzel. Összesen négy fegyvert várhatunk a Season 2 során, melyből kettőt már az első napokban megszerezhetnek a játékosok. A BP50 nevével már találkozhattak a játékosok, hiszen a fegyver felbukkant már a Vanguard és Warzone Pacific érában is. A másik jövevény a RAM-9 nevet viseli magán, mely az SMG kategóriát bővíti. Ezúttal a BP50 kerül terítékre, ám természetesen RAM-9 loadouttal is jelentkezünk az elkövetkezendő időszakban. A felhasználók pillanatok alatt kitesztelték, hogy mely loadouttal járhatunk a legjobban.

Így szereld fel a Warzone legújabb fegyverét, a BP50-et

Warzone BP50

Warzone BP50

A BP50 egy bullpup kialakítású AR fegyver, mely 5.56 lőszerrel aprít a pályán. A bullpup olyan felépítésű fegyver, melyen a tár a hátsó pisztolymarkolat és az elsütőbillentyű mögött, a tusban helyezkedik el. A fejlesztők szerint remek tűzgyorsasággal rendelkezik, ahogy a pontossággal sem lesznek nagy problémái. Ezeket a tulajdonságokat nem csak rövidebb távokon, de akár messzi célpontok esetén is hasznosíthatjuk. Az első napok tapasztalatai alapján az alábbi kiegészítőkkel érdemes próbálkozni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: Lore-9 Heavy Barrel
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Stock: Forebearer Heavy Stock
  • Magazine: 45 Round Mag

Természetesen idővel változhat még a fenti loadout kialakítása, hiszen könnyen előfordulhat, hogy más kiegészítők többet kihozhatnak a fegyverből. Az első napokban azonban érdemes biztosra menni, melyet a fenti attachmentekkel tehetünk meg.

Ha kicsit más vizekre eveznél:

Warzone-ban is aprít az ijesztően OP Ray Gun – Így szerezheted meg

×