Az elmúlt napokban több PC periféria árcédulája is kellemes árcsökkentést kapott, igyekeztünk kiválogatni a legjobb akciókat.

2024.02.09. – Manapság nem könnyű kiigazodni az online áruházak felhozatalán. Hazánkban is rengeteg szereplő képviselteti magát, a felhozatal pedig mindenhol remek. Így bizony az esetek nagy részében az éppen aktuális árak és a szolgálgatások, kiszolgálások minősége dönthet arról, hogy melyiket is válasszuk. Nem is igazán szabad egy bolt mellett elkötelezni magunkat, hiszen drágább termékek esetében akár 10-20 ezreket is spórolhatunk egy kis odafigyeléssel. Remek oldal lehet erre az Árukereső weboldala, ahol a hitelesített és komolyan vehető boltok felhozatalát hasonlíthatjuk össze, természetesen teljesen pártatlanul. Ismét az oldalon szereplő, leginkább PC perifériákat érintő akcióból szemezgetünk.

FONTOS: A bejegyzésben szereplő akciók a megírást megelőző napokban, órákban aktívak voltak, ám a megjelenést követően már akár perceken, órákon belül is megszűnhetnek. Előfordulhat azonban, hogy csak ideiglenes készlethiányról beszélhetünk, érdemes lehet később is ránézni a termékek Árukereső felületére. A termékek nevére kattintva a dedikált, árukeresős oldalukra kerülhetsz. 

ASUS TUF Gaming VG34VQL3A PC Monitor

Prémium PC monitor

Ezúttal a prémium monitorok kategóriájában olvashatunk le egy remek áresést. Míg korábban csak a 200 ezer forintos kategóriában találhattuk meg a fenti monitort, az elmúlt napokban közel 20%-ot esett. Ez azt jelenti, hogy közelebb áll jelenleg a 150 ezres lélektani határhoz, mint a 200 ezerhez. VA panel, kellemes fényerő, 3440×1440 felbontás és 180 Hz-es képfrissítés jellemzi a monitort. Az biztos, hogy nem fog csalódást okozni semmilyen téren, csak legyen elég erős videokártya mögötte.

A budget kategória szerelmeseinek is érdemes lehet rápillantani az ajánlatokra. 10%-ot esett az elmúlt időszakban a Motospeed BK67 billentyűzet ára is. Piros, mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, így játszadozásra is befogható, de akkor sem kell mást keresni, ha a vezeték nélküli kapcsolat is feltétel. Windows, Android és iOS készülékekkel is együttműködik a Bluetooth 5 kapcsolatnak köszönhetően.

Vezeték nélküli egeret keresel, de sokallod a 35-40 ezer forintos árakat? A Razer DeathAdder formája hosszú évek óta megunhatatlan. Manapság már kompetitív játszadozásra is teljesen alkalmasak a vezeték nélküli technológiák, a Razer és Logitech technológiái pedig évek óta a legjobbak között van. Most pedig akár 20 ezer forint alatt is hozzájuthatsz. A kellemes árcédulának egyetlen egy ára van, az egér nem akkumulátorral működik, hanem AAA elemmel, de azzal akár 200 órát is elketyeghet.

PC fejhallgató

A Corsair USB-s, PC kompatibilis fejhallgatója eddig a 30 ezres ársávban mozgott, ám az elmúlt időszakban 23-24 ezer forint környékére is gyakran benéz. Ez bizony több mint 20%-os árcsökkenést jelent, mely nem elhanyagolható tényező. USB csatlakozójának köszönhetően az alaplapi hangkártyák néha botrányos minőségétől sem kell tartani, hiszen erről a fejhallgató beépített hangkártyája gondoskodik majd. Hallj mindent 7.1-es térhatású hanggal a legkönnyebb lépcsőtől a legmennydörgőbb robbanásig a 20Hz-30 000Hz-es kibővített frekvenciatartománnyal ellátott prémium, testre szabott 50 mm-es nagy sűrűségű neodímium hangszóróknak köszönhetően. Az RGB rajongóknak sem kell aggódnia, hiszen a remek hangzás mellett a fényeffekteket sem hagyta ki a gyártó. A vezérléshez pedig bármikor bevethető a méltán híres és hírhedt iCUE szoftver.

Az Apple Vision Pro alapára sem semmi, de még nyerészkednek is rajtuk:

Pofátlan Apple Vision Pro nyerészkedők háromszoros árat is elkérhetnek

×