Az elmúlt napokban több PC periféria árcédulája is kellemes árcsökkentést kapott, igyekeztünk kiválogatni a legjobb akciókat.

Manapság nem könnyű kiigazodni az online áruházak felhozatalán. Hazánkban is rengeteg szereplő képviselteti magát, a felhozatal pedig mindenhol remek. Így bizony az esetek nagy részében az éppen aktuális árak és a szolgálgatások, kiszolgálások minősége dönthet arról, hogy melyiket is válasszuk. Nem is igazán szabad egy bolt mellett elkötelezni magunkat, hiszen drágább termékek esetében akár 10-20 ezreket is spórolhatunk egy kis odafigyeléssel. Remek oldal lehet erre az Árukereső weboldala, ahol a hitelesített és komolyan vehető boltok felhozatalát hasonlíthatjuk össze, természetesen teljesen pártatlanul. Ezúttal az oldalon szereplő, leginkább PC perifériákat érintő akcióból szemezgetünk.

FONTOS: A bejegyzésben szereplő akciók a megírást megelőző napokban, órákban aktívak voltak, ám a megjelenést követően már akár perceken, órákon belül is megszűnhetnek. Előfordulhat azonban, hogy csak ideiglenes készlethiányról beszélhetünk, érdemes lehet később is ránézni a termékek Árukereső felületére. A termékek nevére kattintva a dedikált, árukeresős oldalukra kerülhetsz. 

Redragon Kumara 2

Manapság már teljesen elérhető áron is találhatunk mechanikus billentyűzeteket. A Redragon évek óta képviselteti magát a hazai piacon is, mely nem várt előnyöket is magával hoz. Sok gyártóval ellentétben magyar nyelvű keycapeket, billentyűsapkákat találhatunk a billentyűzeteiken. Ennek köszönhetően teljesen magunkénak érezhetjük az adott perifériát, nem kell US vagy UK kiosztásokkal bohóckodni. A Kumara 2 az elmúlt napokban -26%-os kedvezményt kapott, az alsó kategóriában remek opció most. 

PC árukereső

A vezeték nélküli egerek is egyre barátibb árcédulákat kapnak a gyártóktól. Ha korrekt, lagmentes vezeték nélküli kapcsolatot keresünk, akkor ezt manapság 25 és 40 ezer forintért kaphatjuk meg. Ezekben azonban már olyan technológiát találunk, mely kompetitív játékok esetében is megállja majd a helyét. Éppen ezért jó látni, hogy az ASUS egyik kiváló egere, a Keris közel 15%-os árcsökkentésen esett át. Ennek köszönhetően a sokak számára lélektani 30 ezres határt is sikerült átlépni. 

PC árukereső

A ViewSonic monitorát általában a 90-100 ezres kategóriában találhatjuk meg, ám mostanában több alkalommal is esett 10-20 ezer forintot az árcédula. A monitor mindent tud, amit egy mai gamer monitornak kell. 27 inches képátló, 1080p felbontás, 165 Hz képfrissítés. Néhányak számára a 1080p felbontás már-már pixeles lehet ekkora méretben, ám kihajtás szempontjából barátibb FPS értékeket kaphatunk, mintha 1440p monitor felé mozdulnánk. A bejegyzés megírásának pillanatában 75 ezer forintnál járt a monitor, mely bizony 22%-os kedvezményt jelent. 

PC árukereső

Ahogy a vezeték nélküli egerek, úgy a vezeték nélküli fejhallgatók is egyre elérhetőbb árcédulát kapnak. A technológia itt is hatalmasat fejlődött, hiszen a korábbi Bluetooth helyett 2.4 GHz-es, rádiós csatlakozást használnak ezek az egységek. Ennek köszönhetően nem csak a kapcsolat késleltetése elhanyagolható, de a hatótáv is jelentősen kitolható. A HyperX régóta megbízható márka ebben a szegmensben, több modellel is képviseltetik magukat. A Cloud Stinger Core változata azonban a napokban szintén a lélektani 30 ezres határ alá ugrott, így sokak számára csábító ajánlat lehet a közel 25%-os árcsökkentés. Aggodalomra semmi ok, a PlayStation elnevezés ne tévesszen meg senkit, PC-s környezetben is otthonosan érzi magát a fejhallgató.

A Temun is érdemes vigyázni:

Van 5 olyan csalás a Temun, amire nagyon oda kell figyelned

×