Néhány kiszivárgást és spekulációt követően a Square Enix a State of Play során leleplezte a Final Fantasy 7 Rebirth demóját, ami már le is tölthető.

2024.02.07. – Teljesen megértem azokat, akik az utóbbi évek csalódásai miatt már nem vesznek meg egy videojátékot anélkül, hogy előrre ne próbálták volna ki .Szerencsére a fejlesztők is érzik, hogy szükség van az előzetes bekukkantásra, így végre kezdünk visszatérni a játékdemók korához. Miközben a Steam Next Fest alatt nagyon sok játék próbálható ki, szerencsére ebből a legfrissebb Final Fantasy megjelenés sem marad ki.

A Square Enix pedig néhány nappal ezelőtt, még a State of Play alkalmával jelentette be, hogy február 6-tól bárki letöltheti a Final Fantasy 7 Rebirth demóját. Igen, ez azt jelenti, hogy már teljesen ingyen tölthető a demó, amivel kicsit betekintést nyerhetsz a játék világába. Legalábbis akkor, ha van otthon PlayStation 5, ugyanis a játék egyelőre csak erre a platformra érkezik.

Mi a játék?

A Final Fantasy 7 Rebirth a Final Fantasy 7 Remake várva várt folytatása. Az 1997-es klasszikus RPG-t remake változatát ugyanis 2 játékra osztották, ez pedig a második rész. Természetesen ez egy teljes remake, teljesen új grafikával, hangokkal és megújított játékmenettel. Végre folytathatjuk Cloud és az AVALANCHE nevű ökoterrorista csoport epikus utazását. A játék elvileg a valós idejű akciót stratégiai és szerepjátékos elemekkel vegyíti.

A Sony hű maradt ígéretéhez, a Final Fantasy 7 Rebirth demója már elérhető a PlayStation Store-ban.

 

A demóban lehetőségünk van Cloud vagy Sephiroth szerepében játszani az ikonikus Nibelheim flashback során, és legalább olyan 70-80 perc élményt kínálnak. A teljes játék egyébként február 29-én jelenik meg, szóval nem is kell olyan sokat várni rá.

Ezt láttad már?

Nem bírsz várni? Ezzel a 7 játékkal hangolódj az új Indiana Jones játékra!

×