Közel 20 év után végre megjelenik egy új Fecsegő tipegők játék, az ikonikus rajzfilm rajongói pedig már most kipróbálhatják a játékot ingyen.

2024.02.06. – Arra emlékszem, hogy amikor a Fecsegő tipegők ment egy bizonyos rajzfilmcsatornán, nekem nem tetszett. Oké, oké, a Dragon Ballon edződtem, így nyilván ahhoz képest sok rajzfilm egyszerű volt. Aztán persze adták, adták az újabb és újabb részeket és réjöttem: van ebben valami. Megmutatja ugyanis, hogy milyen is lehet pici babának lenni, és milyen képzelőerő lakozhat valakiben. A babák vagy kisgyerekek világa egy külön univerzum, mindenféle kalanddal, felfedezéssel és persze humorral. Imádtam például, hogy az egyszerű felnőtt dolgokat mindig félreértették és összeesküvés-elméleteket gyártottak.

Szóval fogjuk rá: szép emlékként emlékszem a sorozatra, szóval örülök annak, hogy mostanra lett belőle videojáték is, 20 évvel később. A Rugrats: Adventures in Gameland márciusban jelenik meg, de PC-n már most bele lehet kóstolni, egy demó segítségével.

A Fecsegő tipegők játék egy retró platformjáték azoknak, akik a Nickelodeon rajzfilmjén nőttek fel.

Fecsegő tipegők

Ha nem emlékeznél, a Fecsegő tipegők egy amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amit nem mellesleg egy magyar alkotónak is köszönhetünk. Arlene Klasky és Paul Germain mellett a többszörös Emmy-díjas magyar-amerikai animációs filmalkotó, producer, rendező, zenész, Csupó Gábor is az fő alkotók közé tartozik. A sorozat eredetileg négy olyan 1-2 éves gyerek életét mutatja be, akik igyekeznek felfedezni a világot, és megérteni, hogy mi miért is történik körülöttük. A sorozat a Nickelodeon egyik legnépszerűbb rajzfilmje volt, 1991-től 2004-is futott. Persze volt belőle régen videójáték, de annak már közel két évtizede.

Demo

Ahogy arról már beszámoltunk, a Steamen közben elindult a Steam Next Fest, aminek keretén belül közel 1000 játékot lehet kipróbálni, így a Fecsegő tipegők játékot is. A Rugrats: Adventures in Gameland demóját tehát szintén a Steamen találod. Persze ne lepődj meg azon, hogy ez a játék abszolút retro hangulatot idéz: olyan, mintha egy NES játékot vettünk volna elő. Ez pedig szintén fokozza a nosztalgiát. A játék valamikor márciusban érkezik.

Ezt láttad?

Figyelj oda, teljesen INGYEN játszhatod ezt a 7 bizarr és élvezetes játékot

×