Hamarosan megjelenik a Micimackó: Vér és Méz második része, ami még ambiciózusabb lesz, mint elődje. A projekt már trailert is kapott!

2024.02.06. – A filmkészítők úgy állnak a lejáró filmes jogok körül, mint dögevők az állattetemet körül. Nemrégiben Mickey egér első ábrázolásmódjai lettek a „közkincs” részei, s természetesen azóta már több Mickey horror film, illetve játék projekt lett bejelentve. Nem tudni, hogy miért a horrorgyárosok repülnek rá ezekre a lehetőségre a leggyorsabban, de úgy fest megéri. Legalábbis ezt sugallja a Micimackó horror sikere is.

micimackó

Ahogy arra számítani lehetett, amikor Micimackó karaktere vált mindenki számára elérhetővé, itt is elszabadult a fantázia. Gyerekkorunk legkedvesebb plüssmackója amint közkincs lett, baltát, fűrészt és fegyvert ragadott, majd elkezdett gyilkolászni. A Vér és Méz nem éri el a 3 csillagos értékelést az iMDB-n, ám ettől függetlenül hatalmas médiafigyelmet kapott. Ennek okán valószínűleg jól is termelt, ugyanis Rhys Frake-Waterfield rendezése szinte azonnal megkapta a zöld utat a második részhez.

Micimackó újra lecsap

A történet szerint Micimackó, Malacka, Bagoly és Tigris bosszút forral Róbert Gida ellen, aki felfedte kilétüket. A százholdas pagonyban már nem érzik biztonságban magukat, így úgy döntenek, hogy Ashdownba utaznak, hogy Gidán leverjék a frusztrációjukat. Mondjuk valószínűleg ennél nem lesz mélyebb a történet, elvégre ezek a filmek nem a sztorijukról híresek. Cserébe fröcsögnek majd a belek, s a látottak inkább a gyomrunk felkavarására lesznek jók, mint arra, hogy teljesen kikapcsolódjunk. (Ha valakiknek a kettő metszete kiadja a zen állapotot, akkor persze tökéletes választás lehet a Vér és Méz 2.)

Újdonság az előző részhez képest, hogy ezúttal már Tigris is „beszáll a buliba”, ő ugyanis még nem volt hivatalosan elérhető az első rész fogatásakor. A projekt a napokban megkapta az első előzetesét is, amit természetesen megosztunk most veletek. Figyelem, kizárólag csak felnőtteknek ajánlott!

A tendencia tehát azt mutatja, hogy a közel jövőben egészen sok régi Disney karakter fog 180 fokos fordulatot tenni. A háttérben dolgoznak már Pán Péter, Hamupipőke, de még Bambi horrorokon is. A korábban említett Mickey egér mellé mind „hiánypótló” lesz…

Ezt olvastad már?

Nagyot megy a tanár a neten, aki Assassin’s Creeddel tanít történelmet

×