Vészesen gyorsan közeledik a Season 2 startja, mely várhatóan ezúttal is rengeteg Warzone fegyvert gyengíthet és erősíthet majd.

2024.02.04. – A Warzone és Modern Warfare III második közös szezonja február 7-én érkezik a szerverekre. Várhatóan magyar idő szerint 18:00 órakor élesednek majd az újdonságok. Számíthatunk új fegyverekre, Warzone Ranked módra és még több kisebb-nagyobb finomságra is. A fejlesztők ezek egy részét elárulták már február első napjaiban, ezt korábban már össze is gyűjtöttük. Persze meglepetésekre mindig lehet készülni, a Call of Duty programozói is előszeretettel hallgatnak el néha dolgokat. Van azonban egy olyan dolog, amit szintén biztosra lehet venni, ez pedig a nerfek és buffok érkezése.

Hatalmas eséllyel ezúttal sem maradunk fegyverváltoztatások nélkül, ez szinte teljesen borítékolható. A fejlesztők január során legalább 5 alkalommal hozzányúltak a fegyverekhez. Sokan akkor úgy sejtették, hogy a Season 2-vel érkező Warzone Ranked miatt lehet ez, nem is tévedtek nagyot. Ezek az átrendeződések azonban remek alapot adtak arra, hogy néhány meta fegyver kikerülhessen a kedvencek közül, míg korábbi, régen elfeledett fegyverek felemelkedhessenek. Ezúttal az LMG kategóriában bukkantak egy nagyszerű választásra.

Ezzel az LMG-vel apríts a Warzone Season 1 utolsó napjaiban

A jelenlegi erőviszonyok tehát nem sokáig tartanak már ki, így mindenképp érdemes lehet kiaknázni az utolsó napokat. WhosImmortal ennek jegyében vizsgálta a jelenlegi felhozatalt, azok közül is az LMG kategóriát. Nem véletlenül, hiszen rengeteg LMG-t gyengítettek a fejlesztők január második felében, azaz több potenciál lehet azokban a fegyverekben, melyek eddig a listák közepén bujkáltak. A Holger 26 igazán ütős választás lehet a Season 1 maradék néhány napjára. A Bruen Mk9 és TAQ Eradicator TTK értékeit hozza egy kis „tuning” után, miközben a mobilitás és a mozgás sem szenvedi meg nagyon. A Warzone tartalomgyártó az alábbi kiegészítőket ajánlja az újjáéledt LMG fegyverhez:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: Holger Factory barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy support
  • Optic: CoroioEagleseye 2.5x
  • Stock: Ascent Lord stock

A Warzone Season 2 frissítése tehát február 7-én, magyar idő szerint 18:00 környékén élesedhet majd. Ekkor aktiválódnak az új tartalmak, ahogy a Ranked mód is ekkor startol.

Új pálya, RANKED mód és még kard is – Ezt hozza el a Warzone Season 2

×