Február 7-én elstartol a Call of Duty Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja. Ezúttal a BR mód újdonságait tudhattuk meg.

2024.02.01. – Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői február első napján leleplezték a Season 2 újdonságait. Az elmúlt napokban már több alkalommal is csepegtettek kisebb-nagyobb információmorzsákat, ám csütörtök estére a teljes roadmap is megérkezett. Ezúttal a Warzone újdonságait emeljük ki, de a frissítés érkezése előtt a Modern Warfare III fejlesztéseket is összefoglaljuk majd. Szerencsére a Season 1 Reloadeddel ellentétben minden játékmód hasonló bánásmódot kapott a fejlesztőktől, így rengeteg tartalomra lehet számítani Warzone, Zombie és Multiplayer rajongóként is.

Nézzük is, hogy mit hoz el a Warzone Season 2!

Visszatérő Warzone pálya – Fortune’s Keep

Fortune’s Keep visszatérését már 2023-ban elhintették a fejlesztők, ám most már teljes mértékben megerősítést is nyert. Méretét tekintve Vondel és Ashika Island között foglal helyett, nem véletlen, hogy a Resurgence játékmód rajongói imádják a helyszínt. A fejlesztők egy kis ráncfelvarrást is végrehajtottak a szigeten, ám a felépítését tekintve szinte semmi nem változott. A helyszín remek otthont ad a Warzone új Ranked módjának, mely ezúttal a Resurgence játékmódot helyezi majd előtérbe.

Egyedi eseményekben sem lesz hiány. Továbbra is találkozhatunk majd élőhalottakkal a pályán, többek között a Zombie Nests and Eradication Contract keretein belül. Zombie Power-Up tárgyakra is számíthatunk, melyek különféle módokon erősítik majd az Operatorokat. Dupla pont, teljes Armor, maximum lőszer és hasonló felhozatalra érdemes majd készülni.

A pálya részét képezik majd az irányítható hidak is, melyek szintén érdekes ízt adhatnak az egyes összecsapásoknak. Taktikai célokra is fel lehet majd használni ezeket a hidakat, izgalmas lesz majd látni, hogy milyen módon aknázzák ki a játékosok a lehetőségeket.

Warzone Ranked Resurgence

Warzone Ranked

A fejlesztők ledobták az atomot a blogbejegyzésben. Sokan csak a szezon közepére várták a Ranked módot, ám már az első napokban elérhető lesz. Ezúttal azonban Resurgence módban kell harcolniuk a csapatoknak, nem a sima Battle Royale keretek között. A felállás ezúttal is Trio formátum lesz, a módnak pedig Fortune’s Keep szigete ad majd otthont, nem Vondel és nem is Ashika. A korábbi rendszerhez hasonlóan itt is találkozhatunk majd SR pontokkal, Skill Division rangokkal, ez alapjaiban véve nem változott az elmúlt érához képest. A részletes szabályokkal már jövő hét első napjaiban megismerkedhetünk.

Új fegyverek

Ahogy arra számítani lehetett, új fegyverekben sem lesz majd hiány. Több, korábbi pletyka is valósnak bizonyult, azaz a régóta emlegetett Kard melee-re sem kell sokat várni. Az alábbi felhozatalra érdemes készülni:

  • BP50 (Assault Rifle — A megjelenés napjától, Battle Pass Sector B7)
  • RAM-9 (Submachine Gun — A megjelenés napjától, Battle Pass Sector B6)
  • SOA Subverter (Battle Rifle — A szezon folyamán, heti küldetések feloldásával)
  • Soulrender (Melee — A szezon közepén, [[a megszerzése titkosított]])

Aftermarket tárgyakban sem lesz majd hiány. A fejlesztők több kiegészítővel is készülnek, melyeket heti küldetések, különféle feladatok segítségével lehet majd feloldani. Ide sorolhatjuk a JAK BACKSAW vagy épp JAK MAGLIFT KITeket is. Összesen hét darabot oldhatunk majd fel a Season 2 során.

Battle Pass – Skinek

John Doe Warzone

John Doe – Blackcell exkluzív skin

Ahogy sejteni lehet, skinekben sem lesz hiány. Központi szerepet kap a The Walking Dead kollaboráció, Rick Grimes a Battle Pass részét képezi majd, Michonne pedig a játék Store felületére érkezik majd, további Dune skinekkel együtt. A játék saját története sem szenvedi meg a csorbát, Kate Laswell is tiszteletét teszi a Battle Passban, míg a fentebb látható John Doe skinnek a Blackcell előfizetők örülhetnek majd.

Warzone Rick

A szezon második felére készülnek a fejlesztők még extra meglepetésekkel, többek között ekkor debütálhat majd a Bunker Buster Killstreak és a Portable Decontamination Station Field Upgrade is, ám erről bővebb tájékoztatót csak március elején kaphatunk. A frissítés február 7-én érkezik meg a szerverekre, várhatóan magyar idős szerint 18:00 órakor. 

Forrás: COD BLOG

Továbbra sem hibátlan a játék:

Az úgy erős! – Bugos volt a Warzone, mégis őt bannolták a meccsből

×