A Palworld mod, ami a szörnyeket Pokémonokká változtatja talán le lesz lőve, szóval inkább a Digimon modot ajánljuk a figyelmedbe.

2024.02.03. – Nos, talán már hallottál arról, hogy a Palworld rajongók nem voltak elégedettek azzal, hogy a játékban a kis szörnyek csak hasonlítanak a Nintendo igazi zsebszörnyeire. Így aztán valaki nemrég elkészített egy modot a játékhoz, ami a valósi Pokémonokat is elhozza a játékba. A helyzet azonban az, hogy ez már bizony felkeltette a Nintendo figyelmét, szóval simán lehet, hogy ezeket a törekvéseket kitörlik a világból is. Ezzel szemben valaki egy másik ismert és Magyarországon is nagy sikerrel futó anime szörnyeit vette elő. Nem a Pokémon az egyetlen anime, amiben úgymond gyűjteni lehet a szörnyeket. Elkészült és ingyen letölthető az a mod, ami az Eikthyrdeer nevű lényt Garurumonra cseréli.

Digimon?

A Digimon szintén egy ismert japán franchise, amiben gyerekek váratlanul átjutnak egy digitális világba, ahol társuk egy-egy szörny lesz, és együtt harcolnak a gonosz ellen. A Digimonhoz készült már sok évados anime, manga, videojáték, film és persze kártyajáték. Oké, oké, a Palworld Digimon mod egyelőre csak azt teszi lehetővé, hogy egyetlen Palt cseréljünk le, azonban ha ez a kis módosítás túléli, akkor akár a többi Digimon is előkerül majd. A modot a Nexusmods oldaláról tudod letölteni, és nagyon reméljük, hogy a Bandai Namco nem tesz lépéseket a letiltására.

Amúgy a Palworld nem lassít. A játék már elérte és meghaladta a 19 millió játékost a Steamen és Xboxon, sőt a fejlesztők közvetlenül a Microsofttal kötöttek partnerséget annak érdekében, hogy a legjobb frissítéseket és támogatást nyújtsák a játékosoknak.A Palworld lett a legnagyobb harmadik féltől származó Game Pass megjelenés is az Xboxon. A Palworld több okból is nagy sikert aratott, többek között a hatalmas nyílt világ, a co-op lehetőségek és a humora miatt.

Ezt láttad már?

Gyakori Gamer kérdések – Íme a leghülyébb vásárlói kérdések játékokról

×