Ezt a két játékot adja örökbe a jövő héttől az Epic Games Store – az egyik mókás fantasy, a másik túlfűtött pszichológiai anime horror.

Gábor János

2024.02.02. – Végre ismét két ajándékot vág hozzád az Epic Games Store. A legközelebbi ingyenes játékokkal többezer forintot spórolsz, szóval már csak ezért sem éri meg kihagyni, pláne, ha olyan kuriózumról van szó, mint egy erotikus anime horror.

Lost Castle

Az Epic Games egyik ingyenes játéka ez a rogue-lite akció RPG lesz, ami szuper aranyos, de közben szuper nehéz, benne teljesen randomizált dungeonokkal. Sok kézzel rajzolt, humoros karakter és környezet vár, amelyek mindegyike egy nagyon szerethető, csavaros retro sztorit támogat. Dicső napjaiban Harwood vára egy boldog ország szíve volt, bölcs és erényes nemesek kormányzása alatt. De ezek az idők elmúltak: szerencsétlenség sújtja a földeket és gonosz varázslatok rontják meg a kastély népét. A démonok birtokukba veszik e romlott helyet, és sötét seregük átveszi a hatalmat a birodalomban. Rajtad áll, hogy miközben Harwood grófjának elrejtett kincse után kutatsz, összeszeded-e minden bátorságod, hogy jót is tegyél, és megkíséreld felszabadítani a birodalmat!

Doki Doki Literature Club Plus!

„Isten hozott a költészet és a romantika félelmetes világában! Írj verseket a szerelmednek, és javítsd ki a az útközben elkövetett hibákat, hogy bebiztosítsd a tökéletes befejezést!” A DDLC-t az évtized egyik legkedveltebb pszichológiai horrorjátékának nevezi az Epic áruháza. Persze Te vagy a főszereplő: vonakodva csatlakozol a suli Irodalmi Klubjához, ahol a romantikus vágyaidat és fantáziáidat szeretnéd kielégíteni. Minden egyes verseddel és döntéseddel elbűvölöd a szerelmedet, de közben kibontakozik az iskolai románc mögött lappangó borzalmas horror. Az eredeti, eleve észbontó DDLC-élményt a Plus kiadványban rengeteg új funkcióval és tartalommal töltötték fel, szóval, ha bírod a műfajt, nem érdemes kihagyni, hogy ingyen hozzád vágják.

A Lost Castle először jelenik meg az Epic Games áruházában, és rögtön ingyen, míg a Doki Doki Literature Club Plus!-ért (ha elmúltál 18 éves) 4140 forintot nem kell kifizetni, hogy február 8-a 17 órától egy teljes héten át bármikor letöltsd, majd örökre megtartsd.

Addig is ezt tudod egy fillér nélkül beszerezni az Epic Gamestől:

Ezt az ingyen játékot neked szánják, ha szereted az agyad is használni játék közben

×