Ezúttal egy rendkívül egyedi, stílusos és különösen okos puzzle játékra, a Doors: Paradoxra csaphatunk le teljesen ingyen.


Bódi Dániel

2024.02.01. – Az egyedi, művészi és a kifejezetten intelligens játékok kedvelői, akik nem csak egy csőben haladva random gombokat nyomkodva, hanem az agyukat is megdolgoztatva szeretnek játszani most repeshetnek az örömtől, mert az Epic Games Store ezúttal az ő igényeikre szabott ajándékkal készül mindazoknak, akik épp csak egy percre néznek be hozzá.

Február 1-től egészen február 8-ig a Doors: Paradox című csodálatos rejtvényfejtős játékot kínálják 5300 forint helyett teljesen ingyen, aminek egyetlen feltétele egy Epic Games Store-os fiók megléte. Amint a profilunkhoz adtuk a játékot, azt örökre megtarthatjuk – addig legalábbis biztosan, míg működik a Steam nagy riválisának is tartott digitális áruház.

A Doors: Paradox egyébként egy diorámaszerű puzzle, aminek pályái egy-egy alaposan körbeforgatható ajtókkal teli építmény. A mi dolgunk, hogy a diorámákat alaposan megvizsgálva rájöjjünk a titkok, úgy pedig az ajtók nyitjára, melyekkel újabb és újabb csodálatos kreativitással megalkotott helyekre és további rejtvényekre bukkanhatunk. Összesen 13 egyedi világ 58 ajtaja várja a felfedezést, melyek mind-mind egyedi feladványokkal, nagyjából 5 órányi mentális edzéssel dolgoztatják meg az agyakat.

Ezt is olvasd el:

Így került egy kép a fejlesztő meztelen seggéről a Halo 2-be

×