A Netflix nem veszi fél vállról 2024-et: a legnépszerűbb streaming szolgáltató csak idén 93 sorozattal készül az előfizetőknek.

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a film és sorozat streaming szolgáltatására. Bár filmeknek sem leszünk híján, de a 93 saját gyártású sorozatpremier minden konkurensén túltesz. És itt nem csak amolyan pity-puty egyévados kulimunkákra kell ám gondolni, hanem különösen ígéretes újdonságokra, valamint korábban már túlbizonyított közönségkedvencek folytatásaira.

Hamarosan érkezik például minden idők egyik legjobbjának is tartott animációs sorozatának élőszereplős adaptációja, az Avatar: Az utolsó léghajlító, amelyen jól láthatóan semmivel sem spórolt a Netflix. De idén indul a Trónok Harca sorozat alkotóinak, David Benioff és D. B. Weiss újabb szériája, amely Liu Cixin 3-test-probléma című izgalmas sci-fi könyvét kelti életre, ami az emberiség első kapcsolatteremtését meséli el egy olyan idegen civilizációval, aminek konkrét célja leigázni a Föld bolygót. Aztán folytatódik a hallatlan sikert elért történelmi romantikus-erotikus fantasy, a Bridgerton család is a 3. évaddal, három évnyi várakozás után minden idők legjobb videojáték-adaptációja, az Arcane is megkapja a 2. évadát, pont ahogyan a legsikeresebb nem angol nyelvű széria, a Squid Game (Nyerd meg az életed).

De mindez a felszín csupán, hisz mint már mondtam, az alábbi 93 (irdatlanul sok) sorozattal készül a Netflix csak idén:

Ezek már már nézhetőek:

Február:

Március:

Később az évben:

Pontos megjelenési dátum nélkül:

Te melyiket várod a legjobban?


Bódi Dániel

Ezt is olvasd el:

Íme az ÖSSZES új Netflixes film, ami 2024-ben érkezik a kínálatba

×