Néhány napig bárki ingyen kipróbálhatja a legújabb ígéretes magyar fejlesztésű játékot, a Chicken Police: Into the Hive-ot.


Bódi Dániel

2024.02.02. – Alig több mint három évvel ezelőtt megtört a hosszú ideje vastagon befagyott jég, amikor a budapesti illetőségű The Wild Gentleman csapata kiadta a kezei közül az utóbbi évek egyik, de inkább A legjobb magyar fejlesztésű, nemzetközileg is igen magasra tartott Chicken Police: Paint It Red című játékát.

Ha nem volt még szerencséd az antropomorf állatokat főszerepbe állító noir detektív kalandhoz, akkor mielőbb érdemes pótolnod. Egyrészt mert a haza különleges videojátékos kincse, másrészt mert tényleg egy remek történetet élő és átélhető, azonosulható karakterekkel elmesélő, kifejezetten stílusos játék, harmadrészt mert manapság nevetségesen olcsón adják szinte minden létező platformon, kezdve a mobiltól a konzolokon át a PC-ig, negyedrészt pedig azért, mert idén érkezik a hatásfokot még feljebb csavaró folytatása, az Into the Hive.

A Chicken Police: Into the Hive pontos megjelenési dátumával még adósunk a The Wild Gentleman, de, hogy addig se unatkozzunk idő előtt elérhetővé tették a PC-s demóját, amit most mindenki szabadon kipróbálhat. Eredetileg a február 5-én elrajtoló idei Steam Jövő Fesztre tartogatták, de már most, három nappal az esemény kezdete előtt elmerülhetünk a két kakasnyomozó, Sonny és Marty eddigi legkomolyabb ügyének felgöngyölítésében. Legalábbis, amíg a demó tart, a bogáralvilágot feje tetejére állító bűnügy végére majd csak a teljes verzióban juthatunk.

Magyar nyelvű felirat természetesen került bele, így minden magyar játékos az anyanyelvén merészkedhet a rovarok gettójába, a Kaptárba.

Üröm az örömben, hogy a Chicken Police: Into the Hive-ot csak február 12-ig lehet kipróbálni, a Jövő Feszt végével a próbaverzió is bezárja kapuit. Szóval sipirc, töltsed hamar: innen Chicken Police: Into the Hive demót, aztán katt szépen a Kívánságlistára!

Ezt is olvasd el:

Itt a vége – Európa-szerte eltűnnek a boltokból a lemezes Xbox-játékok

×