A BAS-B a kezdeti időszakban sokak kedvence volt. Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak Warzone gyengítései után ismét visszatérhet.

2024.02.01. – Február 7-én elstartolt a Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja. A Season 2 érkezéséig nagy eséllyel már nem kell további nerfek, buffokra számítani. Ez bizony azt is jelenti, hogy addig érdemes lehet kihasználni az utolsó napokban rendelkezésre álló lehetőségeket. Abban biztosak lehetünk, hogy az update nem érkezik majd üres kézzel. Nem csak új fegyverek érkeznek, de borítékolható, hogy a jelenleg kialakult meta is változhat majd. Mindezt pedig Fortune’s Keep érkezése is beárnyékolhatja, hiszen a kialakításának köszönhetően új fegyverek is színre léphetnek.

A Season 1 Reloaded frissítése nem kímélt több Warzone kategóriát sem. Érintette az M13B, az MTZ 762, a Striker 9 trióját, de az LMG szekciót is erősen megtépázta. Ne feledjük azonban, hogy a Season 1 első néhány frissítése is átrendezte már az erőviszonyokat, elég csak a BAS-B menetelésének megtörésére gondolnunk. A bejegyzés főszereplője is ez a fegyver lesz, mely egy új felfedezésnek köszönhetően ismét régi színében tündökölhet. Egy rövid ideig még biztosan.

A Bas-B ismét remek választás lehet Warzone-ban

Sally is a Dog az elmúlt napok választásait szerette volna videós formába öntetni, mely bizony a fegyverek tesztelésével is jár. Ekkor tűnt fel neki, hogy bár a fegyvert valóban erősen megtépázták a nerfek, egy kiegészítő felszerelésével bizony sokat lehet segíteni a dolgon. A JAK BFB attachmentnek köszönhetően gyakorlatilag lézerként apríthatják a játékosok egymást a szerveren. Egy olyan fegyveren, ahol a visszarúgás alapból kellemes szinte csodát művel. Egyetlen hátránnyal azért még mindig kell számolni, ez pedig az, hogy a kiegészítőnek köszönhetően az ellenfelek radarján az Advanced UAV-hoz hasonló módon tűnik fel a karakterünk. Ezen kívül azonban csak előnyökkel jár a használata. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes körbevenni:

  • Muzzle: JAK BFB Muzzle
  • Barrel: Bruen Venom long barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy support
  • Magazine: 45-round mag
  • Stock: Ravage-20 Heavy stock

A Season 2 frissítésig mindenképp érdemes lehet vele tenni egy próbát, hiszen sosem tudni, hogy mikor nerfelik újra a fejlesztők.

Az úgy erős! – Bugos volt a Warzone, mégis őt bannolták a meccsből

×