Több mint 9000 forint helyett teljesen ingyen adnak egy kifejezetten gyönyörű és iszonyú félelmetes horrorjátékot, a The Beast Inside-ot.


Bódi Dániel

2024.02.01. – Néhány napja kezdetét vette a GoG évi első nagy játékakciója, ahol mintegy 5000 címre verhetjük el a 2024-es évi első fizetésünket. A lengyel bolt pedig minden is megtesz azért, hogy náluk költsük a pénzt: mézesmadzag gyanánt például éppen ilyenkor kezdenek ajándék játékokat is osztani, biztos, ami biztos alapon a GoG felületén kössünk ki. Ha pedig elsőre a kiváló Warhammer-stratégiával nem ment, akkor majd most, egy 2019-es meglehetősen gyönyörű és iszonyatú félelmetes horrorjátékkal garantáltan sikerül felkelteni a játékosok figyelmét.

Én legalábbis biztosan nem hagynám ott a The Beast Inside-ot, ami ugyan nem a legeslegjobb horror valaha, de a műfaj és a bekaka rajongói egészen biztosan nem fognak csalódni benne. Sőt, igazából azoknak is érdemes lehet tenni vele egy próbát, akik a feszült, misztikummal átszőtt feszült, nyomozós kalandokat keresik, mert a túlélőhorroros játékelemekkel vegyítve ez a fajta stílus is ott van The Beast Inside-ban.

A sztori szerint 1979-ben járunk, amikor egy házaspár – Adam és Emma – egy külvilágtól elzárt, erdőség közepén álló házba költözik be. Ennek oka elsősorban, hogy a hidegháború alatta CIA kriptoanalitikusaként dolgozó Adam nyugodt környezetben tudjon kódokat törni. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor Adam a padláson kutakodva rá nem bukkan a ház korábbi lakója, a 19. században élt Nicolas Hyde jegyzeteire, melyekből különösen rettenetes események sejlenek fel (amiket át is kell élnünk), melyek egyre inkább betüremkednek a férfi fejébe, álmaiba, valóságába is.

A The Beast Inside egyébként a Steamen kb. 9300 forintba kerül, a GoG-on viszont február 3-ig bezárólag teljesen ingyen be lehet rámolni.

Ezt is olvasd el:

Így került egy kép a fejlesztő meztelen seggéről a Halo 2-be

×