Az elmúlt hónapok legjobb ajánlatai most a PlayStation Store-ban!  Minden idők legjobb játékait is most, akár 60%-os kedvezménnyel beszerezheted magadnak!

2024.01.17 – A January Sale, amiben óriási árengedmények szórakoztattak minket, hatalmas sikert aratott az elmúlt hónapban a PlayStation Store-ban. Viszont most itt az újabb lehetőség, ha eddig nem vágtál volna bele. Azonban hamarosan lejár a buli. Ezeket a különleges PS-ajánlatokat pedig bizony egy jó darabig nem fogják megismételtetni, úgyhogy most vagy soha alapon, vágj bele!

A January Sale nem sokkal karácsony előtt indult a PlayStation áruházban, és 30-50-75 százalékos kedvezményeket is kínált. Viszont nem szabad elcsüggedni egy gamernek sem. A PlayStation Store most bedobott egy igazi szuper promót, szóval itt az esély, hogy ne álljon meg a buli! És tudjátok, mi a legjobb benne? Akár 75%-ot is megspórolhattok rengeteg játékon! Igen, jól olvastátok, akár 75%!

Ebben a hatalmas leárazásban olyan csemegékre bukkanhattok, mint az EA Sports FC 24 – Ultimate Edition (60% leárazás), a Resident Evil Village Gold Edition (szintén 60% kedvezmény) és még sok más érdekesség. Most tényleg jól jön, ha frissítenétek a kollekciótokat, kár lenne kimaradni a buliból! De ugye tudjátok, ezek a tuti leárazások sem tartanak örökké. Az EA Sports FC 24 – Ultimate Edition egy igazi sportrajongó álma, és most 60% olcsóbban pattinthat be hozzátok. Képzeljétek el, hogy ti vagytok a stadion királyai

ea sports

De ha inkább a horroros túlélős játékok hoznak lázba, akkor a Resident Evil Village Gold Edition a tiéd lehet most 60% kedvezménnyel! Kaland, izgalom, és egy csomó borzongás vár rátok ebben a csúcskategóriás játékban. Szóval ne tétlenkedjetek! Itt az idő egy kis játékos őrületre az év elején, és szedjétek be ezeket a kihagyhatatlan akciókat a PlayStation Store-ban!

Ezek most a legjobb ajánlatok előző és újgenerációs PS konzolokra:

Nem sok időd maradt: a New Year Deals keretében 2024. január 31, szerdáig tudsz élni a kedvezményes ajánlatokkal!

Ne hagyd ki ezt az érdekességet sem!

Jelentősen megemeli a szolgáltatásainak árát a Telekom

 

 

×