Mire párat pislogsz, eltűnnek az utóbbi hónapok legjobb ajánlatai a PlayStation Store-ból. Igyekezz, ilyen isteni AAA játékok is sokkal olcsóbbak.

Gábor János

2024.01.02. – Pár nap és vége! A tényleg nagyvonalú árengedményekkel zajló January Sale az utóbbi hónapok talán legjobb vására a PlayStation Store-ban, szóval, ha szeretnél bevásárolni a karácsonyra kapott pénzből vagy a direkt erre félretett keretből, akkor már nem sokáig késlekedhetsz. Az igazán jó ajánlatok napokon belül lejárnak, aztán ennyire kényeztető PS-ajánlatok valószínűleg már húsvétig nem lesznek.

Forrás: Neowiz Games

A January Sale pár nappal karácsony előtt indult a PlayStation áruházában, 30-50-75 százalékos kedvezményeket kínálva olyan nagy címekre is, mint az EA SPORTS FC™ 24, a Call of Duty®: Modern Warfare® III, az Alan Wake II, a Lies of P, a God of War Ragnarök, a Hogwarts Legacy vagy a Diablo® IV. Erősen zajlik a visszaszámlálás, szóval nézd meg:

Ezek most a legjobb ajánlatok előző és újgenerációs PS konzolokra

Már tényleg nem sok időd maradt: a PS January Sale keretében 2024. január 6-a szombat 00:59-ig tudsz élni a kedvezményes ajánlatokkal!

Közben van ám ilyen is:

INGYEN adják utóbbi idők egyik legötletesebb kirakós videójátékát

×