A Razer és a Lexus bemutatta a Lexus TX-et, amit kifejezetten arra terveztek, hogy útközben is luxus játékélményben legyen részünk.

2024.01.11. – Mivel jelenleg zajlik a CES 2024, rengeteg technológiai újításról hull le a lepel. Ez nem meglepő annyira, az viszont igen, hogy milyen sok autókoncepciót mutattak be az eseményen. A Sony például a Hyundai együttműködésében mutatott be egy kocsit, amit PS5 kontrollerrel irányítottak, de a repülő autó sem volt kutya. Aztán ahogy teltek a napok, megjött az, amire igazából szerintem minden videojáték-rajongó vágyik. Egy autó fullos gamer felszereléssel.

Ez a Razer Lexus TX.

Mitől gamer?

Mondhatnánk kapásból azt, hogy attól, hogy Razer és nyilván tele van pakolva RGB-vel. Ám a helyzet most az, hogy ez az autó ennél jóval több. Hogy mennyire, azt a Razer egy több részes Youtube sorozatban mutatta be. Az autó egy 2024-es Lexus TX, ami hatalmas átalakításon esett át, hogy szépen belepakolják a legújabb Razer gaming kiegészítőket. Persze korábban már kijelentették, hogy ez az autó nem utcára való, mert menet közben játszani nem biztonságos. De őszintén, ez akadály? Na ugye!

 

A Razer Lexus TX ezen verziója a hátsó két sorban lévő üléseket a Razer saját cuccaira cserélte. Minden ülés helyére egy nagyon kényelmes gamer szék került, mindegyikhez pedig tartozik egy-egy gamer monitor. Sőt az egyik ülés még egy asztalkát is kapott, hogy billentyűzet és egér is elférjen a PC-s játékokhoz. Az autó csomagtartója lett a leglátványosabb. Van egy hatalmas dokkolóállomás, amibe akár 4 Razer laptop is illeszthető, töltési lehetőséggel, sőt egy beépített Xbox Series X is ott van.

Nem kérdés, hogy ez a Razer kocsi abszolút a játékosok álma, sajnos azonban az a rossz hír, hogy ez csupán egy koncepciójármű. Ez azt jelenti, hogy nem valószínűleg csak ez az egy készült belőle, szóval nem lehet majd kapni. Annyit tehetsz, hogy esetleg a videók alapján megcsinálod magadnak.

Ezt láttad már?

Bírod a rejtvényeket? Akkor ezek a játékok direkt Neked készültek

×