A tavaly megjelent játék akkora bukta lett, hogy az azt készítő stúdió 30 év után be is zárta a kapuit. A játék a PlayStation Plus után most ez Epicen is ingyenes.

2023.12.30. – Sok szeretettel üdvözölünk mindenkit Santo Ilesóban, Amerika egyik vibráló, ám kitalált városában. A bűnözéstől hemzsegő világban egy csapat fiatal barát belevág egy saját bűnszövetkezet építésébe, miközben törnek az autók, röpognak a fegyverek. Ez a Saints Row, a játéksorozat 2022-es darabja, ami akkora bukta lett, hogy a készítő stúdió 30 év után be is zárta kapuit. Bizonyára nagyon vártátok már, hogy az Epic Games Store a decemberi napi szintű ingyenes játékosztásban végre valami nagy dobással álljon elő a rengeteg kis indie játék mellett. Hát, december 30-án meg is érdkezett a nagy múltú Saints Row sorozat legutóbbi darabja, ami 2022 augusztusában jelent meg.

2023. december 30-én a Saints Row ingyenes.

Saints Row

Aki ismeri a nagy múltú Saints Row sorozatot, bizonyára nagyon várta tavaly, hogy az GTA-szerű játék reboot verziója végre megérkezzen. Valahogy aztán a játék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a játék a Metacriticen 3.1 pontot kapott a játékosoktól. A játék története szerint Neenah Kevin és Eli megalakítja a The Saints nevű szervezetet,  ami szép kis birodalmadat szeretne építeni Santo Ileso utcáin. Végső soron a Saints Row egy induló vállalkozás története, csakhogy a The Saints üzletága történetesen a bűnözés. A Saint Row nem is olyan rég került be a PlayStation Plus kínálatába. Sőt: idén augusztusban az Embracer Group tulajdonában lévő Volition Stúdió egy évvel a játék megjelenése után bejelentette bezárását. Ettől függetlenül a játékot ingyen simán be lehet húzni, lehet, hogy neked pont tetszeni fog. Amúgy a játék ha nem ingyen van, akkor is nagyjából 7 ezer forint.

 

A játékot INNEN tudod ingyen letölteni.

A játékról egyébként mi is írtunk egy vaskos véleményt, amiben kifejtettük, hogy még a 2006-os eredeti játék is sokkal jobb volt, mint ez a reboot. Ettől függetlenül ingyen teljesen jó, nem? Ne feledd, hogy az Epic Games ingyen játékosztásának még mindig nincs vége, szóval ezt is csak 24 órád van behúzni. December 31-én, délután 5-kor már egy másik ingyenes játékot kapunk. Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

Naponta több százezer játékos kéri vissza a pénzét a Steamen

×