Az Epic Games Store ismét ingyen játékkal lepett meg minket, de nem árt sietni, mert csak egy napig lehet behúzni a december 27-i játékot.

2023.12.27. – Tudom, hogy nagyon jó napi szinten várni, hogy ez Epic Games Store milyen ingyen játékkal lep meg, bár megértem azokat, akik néha csalódnak. Egyes esetekben valóban nem a legfrissebb és nem a legszélesebb körben elismert játékokat kapjuk ingyen. Persze azt szokták mondani, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát. Örüljünk tehát annak, hogy decemberben az Epic minden nap ad egy ingyenes játékot, az ünnepi időszakban így legalább van mivel játszani.

2023. december 27-én a Cursed to Golf ingyenes.

Cursed to Golf

A Cursed to Golf egy kihívásokkal teli golf-szerű kalandjáték, ahol minden ütés számít, ha nem akarod, hogy beszippantson egy fekete lyuk, vagy nem akarsz szellemmé válni. A játékosok feladata, hogy kijussanak a Golf Purgatóriumból, és golflegendává váljanak. Tele van őrült veszélyekkel, másvilági power-upokkal és rengeteg halállal. A kérdés az, hogy vagy-e elég ügyes és szerencsés, hogy túléld. Már a játék előzetese alapján is látható, hogy igazán egyedi galfjátékkal van dolgunk, ami inkább egy akció-fantasy, mint sima golfozós cucc. Tégy egy próbát!!!

 

A játékot ITT tudod ingyen letölteni!

Ne feledd, hogy a játékot csak december 28, délután 5 óráig tudod a játékkönyváradhoz adni teljesen ingyenesen. Utána fizetni kell érte. December 28-án pedig már a következő ingyenes játékot kapjuk meg. Marad a kérdés: mi lesz az?! A maihoz pedig jó szórakozást!

Ez is érdekes lett:

A 10 legjobb videojáték valaha, ami anime alapján készült

×